berita

Tiada Lagi Imej Blur & Tak Fokus – Vlogging Lebih Mudah Dengan Sony 4K Handycam!

July 2nd, 2019 | by Intan Mahsuri
Shout Out!

Kredit The Verge

Dah jadi trend sekarang orang suka vlogging atau rakam pelbagai jenis video. Kadang-kadang, video yang dihasilkan blur,bergoyang dan tak fokus bergantung kepada jenis vlog la.

Sebenarnya, imej tak semestinya cantik tapi intipati video korang yang perlu power! Barulah orang terkesan dengan vlog korang tu. Cuma, lebih baik kalau kita boleh sampaikan kedua-duanya, kualiti visual dan intipati. Barulah awesome!

Vlogging dengan SONY 4K Handycam!

Tertanya-tanya apa kelebihan SONY 4K Handycam? Haa.. Untuk pengetahuan korang, SONY 4K Handycam ni istimewa sebab ianya memiliki 5-axis stalization system yang tersendiri. Jadi, takda dah visual yang blur atau bergoyang. Kamera akan kekal steady bagi menghasilkan visual yang cantik.

Capture bunyi dari pelbagai arah!

Lagi satu, apa yang best pasal SONY 4K Handycam ialah kemampuannya untuk capture bunyi-bunyian dari 5 arah berbeza. Maka, bunyi yang dirakam tu bersifat real-life dan sesuai sangat untuk aktiviti vlogging. 

Bagi korang yang baru berjinak-jinak dengan dunia vlogging terutamanya melalui platform Youtube, admin yakin SONY 4K Handycam akan jadi salah satu kamera terbaik dalam usaha korang untuk sampaikan visual dan intipati video yang berkesan.

Lebih mudah dengan SONY Shooting Grip!

Pengalaman vlogging korang akan jadi lebih menarik bila korang guna grip style shooting.Ye la! Kaedah hand grip ni nak selfie, nak zoom in , zoom out, nak tukar mod bergambar ke video jadi lebih mudah. Guna sebelah tangan je untuk kawal semuanya. Kan best tu?

Korang mungkin kena korban sikit duit sebab vlogging ni dah jadi satu perniagaan. Tapi, jangan risau! Kalau beli sekarang, korang akan dapat 15% diskaun! Syaratnya korang kena guna kod promo khas dari OHBULAN!

Kod Promo: OBLN15

Apa lagi yang korang tunggu? Klik sini untuk dapatkankan SONY 4K Handycam <<<SONY Malaysia>>> 15% diskaun cuma untuk korang pembaca OH BULAN.

Jom singgah ke outlet SONY yang berdekatan dan cuba sendiri SONY 4K Handycam ni sekarang jugak. Admin dah! Korang bila lagi kan?

Website: SONY Malaysia

Facebook: SONY Malaysia