berita

Tiada Lagi Masalah Keletihan & Ketidakselesaan Mata Dengan Rohto Extra Cool Eye Drops! Mata Rasa berangin Je…

June 1st, 2023 | by Intan Mahsuri
Kini Trending

Korang sering mengalami masalah-masalah dibawah?

  1. Keletihan mata yang berpunca daripada penggunaan skrin yang berpanjangan?
  2. Iritasi dan ketidakselesaan mata kerana kerap memandang skrin telefon?
  3. Mata menjadi kering akibat pemakaian kanta lekap yang lama?

Jangan bimbang, kini semuanya boleh diatasi dengan Rohto Extra Cool Eye Drops.

Rohto Extra Cool Eye Drops kembalikan kelembapan.

Kebanyakan daripada kita menghabiskan sekurang-kurangnya 6 hingga 8 jam sehari memandang skrin komputer dan skrin telefon, betul tak?

Tanpa sedar, tabiat ini sebenarnya akan menyebabkan keletihan dan iritasi pada mata. Tambahan pula, jika kita kerap memakai kanta lengkap untuk jangka masa yang panjang, mata akan rasa kering dan rasa tak selesa sangat-sangat.

Nasib baik ada Rohto Extra Cool Eye Drops, ubat penitis mata pertama dengan 7 tahap penyejukan. Mata rasa segar dan berangin je bila guna Rohto Extra Cool Eye Drops. Best giler!

Diformulasi dengan menggunakan Hypromellose & Hyaluronic Acid sebagai bahan utama, Rohto Extra Cool Eye Drops membantu melembapkan & menyegarkan kembali mata dengan cepat selepas seharian bekerja.

Selamat dan mudah untuk digunakan.

Dihasilkan dengan menggunakan air tulen standard Pharmacopoeia Jepun, Rohto Extra Cool Eye Drops selamat digunakan walaupun ketika menggunakan kanta lengkap. Lagipun, bahan-bahan yang digunakan sangat lembut pada mata dan ianya telah diuji oleh ahli farmasi Rohto Pharmaceutical Co, Ltd, Osaka Jepun.

Senang digunakan, bentuk runcing yang ada pada  hujung untuk botol Rohto Extra Cools Eye Drops memudahkan ubat penitis mata Rohto untuk mengalir pada mata apabila ditekan. Ianya juga tak mudah tumpah dan fleksibel untuk dibawa kemana-mana kerana saiznya yang kecil.

Rohto jenama penjagaan mata No.1 dunia!

Rohto merupakan jenama syarikat penjagaan kesihatan di Jepun yang telah menjadi jenama pertama yang menawarkan ubat titis mata dengan 7 tahap penyejukan.

Kalau korang nak tahu, ubat titis mata yang pertama mereka keluarkan adalah pada tahun 1909. Dah lama tau! Jadi, dah banyak kajian yang mereka lakukan untuk menghasilkan ubat titis mata yang ada di pasaran sekarang.

Oleh itu, gunakan Rohto Extra Cool Eye Drops tanpa ragu-ragu untuk merawat masalah keletihan mata, rasa tidak selesa dan iritasi yang mata korang alami.

Dapatkan Rohto Extra Cool Eye Drops di farmasi-farmasi berdekatan atau buat pembelian di platform-platform online seperti aplikasi Watsons, Shopee dan Lazada.

SKIP THIS AD ×