berita

‘Tiap Malam Try Baju Melayu’ – Tak Sempat Hadir Jemputan Kahwin Tunku Aminah, Lelaki Ini Temui Ajal

August 14th, 2017 | by Arini Saleh
Kini Trending

Semalam telah berlangsungnya istiadat perkahwinan Diraja Johor, Tunku Tun Aminah bersama pilihan hatinya, Dennis Muhammad Abdullah. Ramai yang memuji pasangan ini yang kelihatan sangat anggun dan kacak.

Namun, disebalik kegembiraan yang diraikan semalam, seorang lelaki sedang berduka di atas kehilangan adiknya yang tersayang. Lebih menyedihkan, arwah yang sangat meminati Tun Aminah tidak sempat hadir ke jemputan majlis kerana menemui ajal.

Setiap malam try baju melayu

Sepatutnya hari ni adalah hari yang paling gembira buat adik… Bukan senang nak dapat invitation dari Istana. Lagi2 invitation perkahwinan YAM TUNKU AMINAH.. Punyalah kau excited sampai tiap malam kau try baju melayu. Punyalah minat sangat kau dengan TUNKU AMINAH.
Tapi apakan daya ALLAH telah menjemput kau sehari sebelum majlis TUNKU AMINAH. Punah harapan kau adik… Apatah lagi kami sekeluarga bila lihat baju melayu yang dah siap gosok tergantung dalam almari kau adik. ALLAH lebih sayangkan adik dari kami semua.. Moga adik tenang di sana.
Al-fatihah buat adik tersayang Muhammad Aidil….
#4horsemen
#brotherhood
#adik
#alfatihah

‘Punyalah minat sangat dengan Tunku Aminah’

YA ALLAH!!!! Lepas subuh tadi tergerak hati ni nak bukak wardrobe arwah adik… Suddenly!!!! This is what i found… Semua persiapan untuk majlis perkahwinan TUNKU AMINAH dah ready. Tapi……. adik dah dijemput ALLAH sehari sebelumnya. Sebak tak terkata bila tengok baju melayu ni…. Really missed 1 of my HORSEMEN Muhammad Aidil!!!
#alfatihah

Perjalanan terakhirmu… adik

Perjalanan terakhirmu… adik
Tenanglah adik di sana….
Abang2 sentiasa merinduimu…
#brother
#4horseman

sumber : Rozaimy Qaisara

The following two tabs change content below.

SKIP THIS AD ×