berita

Tiga Janda Melawan Dunia #BikinSampaiJadi dengan Prabayar Hotlink Pantas untuk Segalanya!

May 26th, 2022 | by Syamirul
Kini Trending

 

Tiga Janda Melawan Dunia sebuah filem komedi arahan Hyrul Anuar yang dibintangi oleh Khatijah Tan, Normah Damanhuri, Raja Azura, Norman Hakim dan ramai lagi. Filem ini bakal menghiburkan korang dengan pelbagai telatah yang tidak kering gusi.

Midah, Rohayu dan Ani merupakan tiga janda dari kampung pedalaman dan juga peminat tegar penyanyi, Aiman Zalini.

Apabila Aiman Zalini mengumumkan beliau ingin bersara dan akan membuat konsert terakhirnya, ketiga-tiga janda itu cuba melakukan segala yang mereka mampu untuk mengumpul wang namun usaha mereka masih tidak berjaya.

Setelah melakukan beberapa percubaan, akhirnya mereka berkolaborasi dengan seorang pembantu makmal untuk menghasilkan sesuatu. Nak tau apa? Haaa, kena lah tengok filem ni! Memang tak masuk akal. Namun, mereka sanggup buat apa sahaja untuk #BikinSamapaiJadi demi tiket konsert penyanyi kesayangan mereka.

Tetapi ada juga sesetengah pihak yang tidak senang duduk di sebalik kejayaan mereka ni tau. Ha… nak tau siapa? Kenalah tunggu.

3 Janda – Midah, Rohayu dan Ani perlukan internet pantas nak beli tiket konsert! Sesuai la dengan Hotlink ni!

Demi merealisasikan impian, mereka perlukan internet pantas untuk beli tiket konsert tersebut. Berjayakah mereka? Ha, korang kenalah tengok gelagat tiga janda #BikinSampaiJadi dengan Prabayar Hotlink Pantas untuk segalanya ni.

Macam-macam ragam yang bakal menghiburkan hati korang nanti. Confirm tak menyesal. Yang paling penting dengan Hotlink kejayaan pasti kita yang punya!

Internet pantas untuk segalanya!

Hotlink memperkenalkan pelan Prabayar Hotlink Pantas dengan internet pantas untuk segalanya. Pelan ini menawarkan lebih banyak pilihan pas internet yang berpatutan hanya serendah RM2. Wow!

Dengan itu, pelanggan dapat menikmati fleksibiliti serta mengawal penggunaan dan perbelanjaan internet bersama rangkaian menyeluruh.

Prabayar Hotlink Pantas memberikan pelanggan kebebasan untuk melayari internet di mana jua korang berada, untuk kerja, laman sosial atau permainan video.

Patutlah pelan Prabayar Hotlink Pantas jadi pilihan tiga janda untuk #BikinSampaiJadi melawan dunia.

Lekas #BikinSampaiJadi dengan Prabayar Hotlink Pantas sekarang. Pilihan terbaik untuk anda dapatkan internet pantas atau internet tanpa had.

Dengan Prabayar Hotlink Pantas, makin mudah untuk korang berurusan. Terutamanya dikalangan peniaga perusahaan kecil dan sederhana (PKS).

Makin mudah untuk peniaga-peniaga perusahaan kecil dan sederhana (PKS) buat live hari-hari, promosikan produk dan #BikinSampaiJadi kembangkan perniagaan dengan lebih pantas dan mudah. Terbaik!

Jom kita tengok kelebihan pelan Prabayar Hotlink Pantas ni.

Untuk Prabayar Hotlink Pantas korang bakal merasai pengalaman seperti :

  • Berkelajuan Tinggi untuk segalanya, bila – bila masa
  • Tanpa Bazir dengan tempoh sah Internet yang panjang
  • Harga Berpatutan dengan pas Internet serendah RM2!

#BikinSampaiJadi dengan 3 Janda untuk mencapai impian anda! Tukar kepada Prabayar Hotlink Pantas secara PERCUMA!

Tunggu apa lagi, jangan lupa dapatkan Prabayar Hotlink Pantas! Kalau tak memang rugilah. Korang juga boleh layari laman web atau Facebook Hotlink untuk ketahui info lebih lanjut.

SKIP THIS AD ×