berita

Tiket Flight Dan Roaming Di 9 Negara? Pelan Baru Celcom Sure Buat Korang Wow!

February 21st, 2018 | by Azyanshor
Kini Trending

Selalu bila dengar tentang pelan prabayar, korang mesti familiar dengan data tanpa had dengan panggilan percuma je kan. Haaa, kali ini, Celcom ada sesuatu yang lebih menarik untuk korang. Lebih awesome! Korang mesti rasa wow punyalah.

Terutama bagi kaki travel sebab korang boleh dapat tiket penerbangan free! Ya, kini korang boleh dapat tiket penerbangan free dengan Celcom! Wah, bestnya! Nak tahu macam mana, kenalah baca sampai habis..

Kalau korang nak tahu, Celcom sekarang menawarkan pelbagai keistimewaan kalau korang daftar dengan pelan diorang iaitu pelan Celcom FIRST™. Banyak betul kelebihan yang korang boleh dapat. Rugilah kalau tak cuba!

Lifestyle Privileges. Apa itu lifestyle privileges ?

Untuk pengetahuan korang, lifestyle privileges ni ada dua iaitu Platinum dan Gold Dua-dua ini, korang boleh dapat sama ada tiket penerbangan pulang antara negara Asean untuk pelanggan FIRST Platinum atau FIRST Platinum Plus, atau pun korang boleh dapat tiket penerbangan pulang dalam Malaysia kalau korang dah melanggan dengan salah satu antara pelan FIRST Gold, FIRST Gold Plus dan FIRST Gold Supreme.

Kalau korang tak suka kapal terbang, jangan risau, ada juga privileges bulanan yang mana korang boleh pilih sama ada nak chauferred driven dengan Grab secara percuma, menonton wayang secara percuma, atau enjoy Tealive secara percuma! Pilih je yang mana korang suka.

Roaming di 9 negara Asia

Bagi yang selalu merantau, keistimewaan ini khas untuk korang dari Celcom! Sebab apa? Sebab Celcom bagi korang roaming secara percuma weh. Bila rindu, boleh korang call ahli keluarga korang kat sini. Boleh kongsi pengalaman korang kat negara luar tu dengan keluarga kerap-kerap sikit. Kan roaming free jer. Ruginya kalau tak rebut peluang ini sekarang..

Stream muzik & video secara percuma !

Siapa-siapa yang kaki muzik dan video tu, pelan ini adalah terbaik untuk korang sebab korang boleh akses iflix dan Yonder music secara unlimited! Tunggu apa lagi, tukar pelan korang tu dan daftar dengan Celcom FIRST™ selama 12 bulan cepat-cepat!

Internet percuma bila-bila masa

Sekarang ni memang orang nak internet anytime anywhere. So, jangan risau, Celcom kan ada. On je data korang bila-bila masa, pada mana-mana hari pun sebab Celcom nak bagi free je untuk korang.

Menarik dan berbaloi kan plan Celcom FIRST™ ni. Tunggu apa lagi, peluang hanya datang sekali. Rugi kalau tak rebut sekarang. Kalau korang nak tahu dengan lebih lanjut, klik sini.

 

 

The following two tabs change content below.

Azyanshor

“Life is too short to spend it with people who annoy you.” -Mr.Forman Instagram:@azyanshor

Most Read Today