berita

‘Today Is The Day!’ – Zee Avi Dah Kahwin, Pilih Jejaka Jepun Sebagai Pasangan Hidup

November 22nd, 2021 | by Amirul Asraf
Kini Trending

Pelantun suara ‘Kantoi’ Zee Avi atau nama sebenarnya Izyan Alirahman ini dipercayai selamat mendirikan rumah tangga dengan pasangan pilihannya sendiri iaitu Kenji Makano.

Pilih lelaki Jepun?

Menerusi Twitter Kuala Lumpur Reporter, majlis akad nikah pasangan tersebut dipercayai berlangsung di sebuah surau di Ampang. Kami difahamkan, Kenji Makano merupakan warganegara Jepun yang kini didakwa menetap di Malaysia. Pasangan tersebut dilihat menggayakan busana serba putih ketika majlis akad nikah itu berlangsung.

Sebelum ini, Zee Avi tidak terlepas dengan soalan mengenai jodoh pilihan. Hampir 15 tahun tinggal di luar negara, pasti ramai yang menyangka pemilik nama Izyan Alirahman ini lebih selesa mendekati jejaka dari luar berbanding lelaki tempatan. Ujar Zee Avi dalam sesi temubual yang lalu bersama Xtra, dia mencari lelaki yang unik. Lebih penting, individu tersebut perlu sekepala dengannya dan sangat memahami kerjaya sebagai anak seni.

Today ‘s the day

Menjengah di Instagram Story, Zee Avi seolah-olah memberi bayangan kepada para peminatnya bahawa dia akan berkahwin hari ini. Pada masa yang sama, Zee Avi turut memuat naik satu foto dia mengenakan busana pengantin. Tahniah!

Sumber: KL Reporter & Xtra

The following two tabs change content below.

Amirul Asraf

Content Champion at Rev Asia Berhad
I became a writer to come as close as possible to the heart of the world.

SKIP THIS AD ×