berita

Make-It-Senang

[VIDEO] Letak Air & Biarkan Selama 7 Minit – Voila! Rendang Siap Untuk Di Makan
0

[VIDEO] Letak Air & Biarkan Selama 7 Minit – Voila! Rendang Siap Untuk Di Makan

January 2nd, 2019 | by farha
Dulu kalau korang malas nak keluar makan, paling senang masak mi segera lah! Sekarang ni bukak je page atau apps yang jual makanan online, order kemudian bayar. Dalam tempoh yang ditetapkan sampailah makanan korang tu nanti....
Ingatkan Liat Kunyah Pedal Ayam, Rupanya Anak Tikus Masak Kicap!
0

Ingatkan Liat Kunyah Pedal Ayam, Rupanya Anak Tikus Masak Kicap!

December 17th, 2018 | by Shafika
Dengan wujudnya warung-warung ditepi jalan, ianya memudahkan mereka yang mempunyai kehidupan sibuk, membeli lauk untuk sendiri malah untuk keluarga. Walaubagaimana pun, kebersihan warung-warung ini amat meragui sehingga ada yang...
SKIP THIS AD ×