berita

Uji Kamera Samsung Galaxy Di Angkasa, Perlancaran Galaxy S10 Memang Epik Habis!

March 12th, 2019 | by Mastura
Kini Trending

Pemilik nama besar dalam dunia Android, Samsung sekali lagi membuktikan mereka berada di dalam kelas yang tersendiri. Penambahan Galaxy S10 ke dalam keluarga Samsung S Series, merupakan satu detik yang dinantikan ramai pecinta gajet seluruh dunia termasuklah di  Malaysia.

Menawarkan pelbagai penambahbaikkan daripada model sebelum ni, Galaxy S10 ternyata suatu penantian yang sangat berbaloi.

Kali pertama dalam sejarah Malaysia, lancar telefon di angkasa!

Setanding namanya Galaxy, pelancaran Samsung Galaxy S10 berjaya mencipta sejarahnya tersendiri apabila model ini telah dilancarkan ke angkasa bagi membuktikan kualiti kamera dan video yang ditawarkan.

Korang bayangkan daripada ketinggian 80,000 kaki, gambar dan video yang dirakam begitu jelas sekali.

Dapatkan Galaxy S10 korang hari ni!

Untuk korang yang nak beli telefon baru, sekarang la waktunya! Hadir dengan 3 model iaitu Samsung Galaxy S10e, Galaxy S10 dan Galaxy S10+. Galaxy S10 Series dijual bermula daripada RM 2,599 sehingga RM 4,599.

Korang dah boleh dapatkan S10 ni, di rangkaian Samsung seluruh negara. Haaa.. Ni ada video untuk korang tengok sendiri betapa clearnya gambar daripada Samsung Galaxy S10 yang dilancarkan ke angkasa baru-baru ni. Check it out!

 

The following two tabs change content below.

SKIP THIS AD ×