berita

[VIDEO] Atu Zero Kongsikan Cara Untuk Wajah Korang Terpampang Di Jentera Team PETRONAS Sepang Racing Team

October 1st, 2019 | by Umi Shuhada
Kini Trending

Setiap orang mesti ada impian masing-masing kan? Apa yang membezakan sama ada impian itu tercapai atau tidak. Haa.. PETRONAS nak bagi peluang untuk korang kongsi impian dengan seluruh rakyat Malaysia melalui Pengejar Impian.

Tak dapat capai impian, dapat berkongsi dengan semua pun cukup kan. Tapi, macam mana nak sertai team Pengejar Impian ni? Haa.. Korang tengok video kat bawah ni. Atu Zero kongsikan macam mana korang boleh bergelar pengejar impian yang berjaya.

 

 

Wahh.. bukan senang sebenarnya nak jadi pengejar impian yang berjaya. Banyak halangan yang kita kena tempuhi.

#PengejarImpian, impian menjadi realiti!

 

Nak muka terpampang dekat jentera PETRONAS Sepang Racing Team? Kena la pose gaya #PengejarImpian korang. Macam mana?Mudah je! Korang boleh pilih salah satu pose dekat bawah ni.

  • Pose ala-ala pelumba motosikal atau tanpa motosikal (lambang perjalanan korang mengejar impian)

ATAU

  • Fist bump dengan rakan, adik, abang atau sesiapa saja (lambang perkongsian semangat #PengejarImpian korang)

Kongsikan gambar dengan pose terbaik beserta caption impian korang di Instagram. Pastikan akaun Instagram korang dalam tetapan umum okayLast sekali, jangan lupa #TambahPowerPSRT untuk tambah power kalau nak gambar korang diabadikan di Jentera Franco Morbidelli dan Fabio Quartararo dari team PETRONAS SRT.

Tunggu apa lagi? Cepat join barisan Pengejar Impian dan saksikan motorsikal edisi khas ini di litar. Untuk maklumat lanjut, korang boleh layari website Pengejar Impian.

SKIP THIS AD ×