berita

[VIDEO] Baru Kahwin 6 Bulan, Suami Ragu Status Anak Paksa Buat Ujian DNA.. Rupanya Dia Yang Curang!

September 15th, 2021 | by Iera Zahirah
Kini Trending

Setiap pasangan yang sudah berkahwin pasti inginkan hubungan mereka kekal bahagia hingga ke syurga. Namun, mereka yang mendirikan rumah tangga pasti diuji dengan pelbagai dugaan serta ujian sepanjang bergelar suami isteri. Mahu tak mahu, mereka perlu kuat untuk menempuhi bersama.

Bekas suami minta buat ujian DNA lepas anak dilahirkan

Menerusi perkongsian seorang wanita dikenali sebagai Puteri Alimmatul Aafina atau lebih mesra dikenali sebagai Viin di laman TikTok, menceritakan kisah rumah tangganya yang hancur setelah enam bulan mendirikan rumah tangga.

Wanita berkenaan turut mendakwa dirinya sering ditipu dan dihina oleh bekas suaminya. Namun, apa yang lebih menyedihkan apabila Viin disahkan hamil dan bekas suaminya meminta dia melakukan ujian DNA bagi mengetahui status anak yang dikandungkannya.

Buatlah ujian DNA sampai darah anak habis. Kalau terbukti itu adalah anak awak, awak kena minta maaf dengan keluarga saya.

Kalau tak nak tak apa anggap lah anak tu tak ada apa-apa. Daripada buat orang stress nanti anak lahir ikut gila sekali.

Ujar bekas suaminya, jika anak dalam kandungannya terbukti bukan anaknya, dia tidak mahu meneruskan lagi perkahwinan mereka.

Lebih mengejutkan lagi apabila bekas suaminya dipercayai pernah curang dan dikatakan tidak memberi nafkah serta menganggap perkahwinan mereka adalah atas dasar paksaan.

‘6 tahun penuh luka’

@halloviinn6 bulan penuh luka??? ???????????? ???? – AkA1en

@halloviinnChat yang masih bikin nangis sampe sekarang:) ##fyp?? original sound – N?F

@halloviinnSINI YANG MASIH MAU NYAKITIN MAJUU SEMUANYA ?? original sound – Ikuyyy lamisko – IKUYY LAMISKO

@halloviinnMama sayang dede ???? original sound – Mamamuda – Momy & Al

Sumber : halloviinn

SKIP THIS AD ×