berita

[VIDEO] Betul Ke? Yoodo Tampil Dengan Video Permohonan Maaf Mengenai Data Tanpa Had Mereka!

September 25th, 2020 | by Syakilla Marzuki
Sponsored Post

Telco manakah yang pertama terlintas di fikiran korang bila fikir kan pelan mudah alih yang mudah dibuat mengikut penyesuaian? 

Ha mestilah Yoodo kan? Yoodo yang dikuasakan oleh Celcom ni mempunyai rangkaian 4G LTE terluas di Malaysia dan adalah syarikat telekomunikasi pertama yang menawarkan servis mudah alih 100% digital dengan pelan boleh ubah suai.

Yoodo tampil mohon maaf

Walaupun telah bertahun-tahun mendakwa bahawa mereka takkan menawarkan pelan mudah alih tanpa had, Yoodo kini melancarkan pelan tanpa had yang boleh diubah suai.

Bahkan mereka juga tampil dengan video “permohonan maaf umum” yang sangat gempak untuk mengumumkan pelan mudah alih yang baru itu. Kalau korang nak tahu jom tengok dulu!

Jom #BuatUnlimitedSendiri dengan Yoodo!

Tak rasa best ke, bila kita dapat ubah suai sendiri pelan tu? Tapi kalau dapat ubah suai dengan pelan Unlimited tu lagi lah seronok! Selain diberi data tanpa had, korang juga boleh ubah suai kelajuan, hotspot, panggilan dan SMS; semua tu korang pilih sendiri je.

#1 Pelan Unlimited Bajet – RM35 sebulan je!

Korang boleh dapat data tanpa had dengan kelajuan 3mbps, 50 minit panggilan, 2GB Hotspot dan 20GB data add-on untuk PUBG Mobile, semuanya PERCUMA!

#2 Pelan Unlimited Atas – RM43 sebulan dengan kelajuan yang BEST lagi!

Nak speed lagi cepat? Pilih pelan ni, korang akan dapat data tanpa had dengan kelajuan 6mbps yang lebih power, 50 minit panggilan, 2GB Hotspot dan 20GB data add-on untuk PUBG Mobile, semuanya PERCUMA!

Fuhhh! Jimatnya. Tapi, bukan setakat ni je. Kalau korang memang gamer yang fanatik dengan Mobile Legends: Bang Bang, korang haruslah dapatkan promosi ni; RM1 untuk add-on 20GB MLBB yang ditawarkan oleh Yoodo baru-baru ni. Pastikan korang menyambar promosi hebat ni sebelum ia tamat pada 25 October 2020 tau?

Sebenarnya kan, bukan setakat basic unlimited plans je korang boleh ubah suai, korang juga boleh tambah minit panggilan, SMS, dan pelbagai produk add-on lain mengikut keperluan sendiri! 

Lebih suka ubah suai pelan sendiri? Boleh je! Ubah suai data, panggilan & SMS sesuka hati dengan pelan Yoodo Kelajuan Tinggi.

Korang je yang tahu berapa banyak data, panggilan dan SMS yang korang selalu guna kan? Jadi, Yoodo nak bagi kebebasan pada korang untuk ubah suai sendiri pelan mudah alih tu. Yoodo mempunyai lebih daripada 350,000 jenis pelan untuk korang pilih tau!

Lagipun, Yoodo sedang mengadakan promosi 20GB pada harga RM 20 SAHAJA untuk masa terhad. Jadi, jangan lepaskan peluang ni!

Yang paling best, Yoodo tak ikat korang pada mana-mana pelan pun. Jadi korang boleh tukar atau batalkan pelan korang tanpa caj.

Masih tak pasti? Pilih je pelan sedia ada ikut persona korang

Yoodo juga memperkenalkan pakej User Persona di mana korang boleh pilih berdasarkan penggunaan korang.

Ada pelan Budak Bajet, Gamer, Video Binger, dan juga Pelan 2020. Ha.. korang yang mana satu? Bolehlah pilih je ikut personaliti korang.

Tak kira sama ada korang pilih pelan Unlimited ataupun pelan Ubah Suai sendiri, yang penting, Yoodo memberi kebebasan untuk korang pilih je apa yang korang nak, bila-bila masa and mana-mana saja!

Apa tunggu lagi? Muat turun aplikasi Yoodo dan ubah suai pelan unlimited korang sekarang!

Menarik kan apa yang Yoodo tawarkan ni? Mula reka pelan mudah alih korang sebab korang boleh #BuatUnlimitedSendiri.

Tempah kad SIM Yoodo PERCUMA sekarang dan korang boleh dapat data 5GB kelajuan tinggi PERCUMA untuk pengaktifan kali pertama!

Eh kejap! Kalau korang dah tak sabar nak tunggu delivery kad SIM tu, pergi je kat mana-mana kedai 99 Speedmart yang terdekat. Sekarang, korang boleh beli kad SIM Yoodo di situ – harganya RM 2 sahaja!

Lepas dah aktifkan SIM, boleh la ajak geng korang guna Yoodo juga untuk dapat kredit RM20 dan geng boleh dapat 7GB kelajuan tinggi PERCUMA!

Haa..tunggu apa lagi? Download aplikasi Yoodo di Android, IOS dan HUAWEI App Gallery atau layari laman web Yoodo untuk maklumat lanjut.

×