berita

[VIDEO] Chacha Maembong Dedah Rahsia Kakak Gara-Gara Cemburu.. Panas!!

August 28th, 2019 | by Johnny Depp
Video Popular

chacha maembong dedah rahsia, chacha, chacha maembong, emma maembong, artis melayu, artis malaysia, maembong, kisah artis, drama melayu, drama, chacha maembong melatah, cha cha, keluarga maembong, maembong, chacha tindik, kinohimitsu, kinohimitsu c-up, kinohimitsu cup, besarkan payudara, payudara, breast enhancement, breast, bust, tetek, mantap, beauty, kecantikan, keyakinan diri, confidence,

Menjadi seorang selebriti memang tak lari daripada kontroversi, ada je yang tak kena. Begitu juga dengan pelakon Chacha Maembong yang telah mendedahkan rahsia kakaknya di dalam sebuah video confession melalui sebuah laman sosial. So apa cerita Chacha ni? Ahh.. Korang tengoklah sendiri! #panas

Wahh.. Sampai macam tu sekali perubahan Chacha. Drastik pulak tu! Ehh.. Gerammm je admin.

Bentuk badan ideal kunci keyakinan diri

kinohimitsu, kinohimitsu c-up, kinohimitsu cup, besarkan payudara, payudara, breast enhancement, breast, bust, tetek, mantap, beauty, kecantikan, keyakinan diri, confidence,

(Credit : Google )

Bentuk badan ideal adalah subjektif sebab ada orang yang nak badan kurus dan ada pulak yang nak naikkan berat badan. Tapi kesimpulannya bentuk badan ideal ni memainkan peranan penting untuk meningkatkan keyakinan diri.

Jadi kepada sis-sis di luar sana korang boleh cuba produk Kinohimitsu C-Up, minuman formulasi berperisa peach untuk mendapatkan ‘bentuk badan’ ideal korang.

Banyak lagi kebaikan Kinohimitsu C-Up ni. Kalau korang nak tau lebih lanjut, korang boleh layari website Kinohimitsu di : https://my.kinohimitsu.com/products/c-up-10s

Pssstt.. Kinohimitsu nak bagi korang discount RM20 untuk produk ni. Korang just masukkan promo codeCupBULAN20 bila nak check out.

The following two tabs change content below.