berita

[VIDEO] ‘Dah Banyak Kali Bagi Peluang’ – SweetQismina Dedah Sebab ‘Friend Zone’ Safwan Hero Remaja

June 4th, 2019 | by Danial
Isu & Kontroversi

 

Korang ada tak pengalaman kena reject dengan crush korang!?

Bila korang kena reject dengan crush, admin percaya korang mesti  akan rasa down dan tidak bermaya.

Ini lah punca terjadinya lelaki yang kurang keyakinan diri, tidak bersemangat dalam hidup, macam Leman dalam video kat bawah ni. Jom tengok ni!

Wahhhh! Nasib baik Leman jumpa dengan Mr. Personal Trainer yang sanggup nak tolong ubah dia. Terus berubah penampilan Si Leman. Style lah.

Deodoran & Scrub NIVEA MEN DEEP yang boleh ubah hidup korang!

Bagi korang yang nak jadi confident dan lebih maskulin , inilah masanya korang beralih kepada deodoran NIVEA MEN DEEP yang boleh membantu korang meningkatkan keyakinan dengan 3X Tindakan Arang untuk anti-peluh, anti-bau badan dan memberikan kesegaran berpanjangan. Buat kaum Adam yang mahu sentiasa harum, sekarang NIVEA MEN DEEP boleh didapati dengan haruman sensual Espresso dan kesegaran rimba Amazonia.

Haruman sensual Espresso memberikan mysterious aura yang akan membuatkan gadis idaman nak tau korang lebih DEEPER.

Untuk kegunaan harian , admin cadang korang gunakan Amazonia dengan kesegaran rimba untuk sentiasa mengekalkan freshness korang.

Korang pulak yang dah tak nak hidup dengan muka berminyak dan dah bosan dengan bintik-bintik hitam dekat muka tu, bolehlah cuba NIVEA MEN DEEP Scrub dengan 3x Tindakan Arang.

Produk ini mempunyai keistimewaannya tersendiri tau, sebab ia mampu scrub secara mendalam wajah korang tu, sekaligus berperanan sebagai anti pada bintik-bintik hitam. Yang paling dasyat, kawalan muka berminyak selama 8 jam. Jadi korang dah tak payah risau muka berminyak dah kalau dah pakai produk ini.

Dengan menggunakan rangkaian NIVEA MEN DEEP, korang akan sentiasa harum, confident dan lebih maskulin.

Belilah sekarang! Jom dapatkan  deodoran NIVEA MEN DEEP Espresso, deodoran NIVEA MEN DEEP Amazonia dan NIVEA MEN DEEP Scrub segara di mana-mana Pasaraya Hiper Utama, pasaraya dan farmasi berhampiran korang.

Korang juga berpeluang memenangi *baucar travel bernilai sehingga RM15,000 dan percuma* 500 tiket untuk cabaran DUO Highway Run! Apa tunggu lagi? Jom sertai sekarang! Klik sini

*Tertakluk kepada Terma & Syarat.

SKIP THIS AD ×