berita

[VIDEO] Ikmal Amry Buat Hal Lagi! Siapa Pulak Perempuan Seksi Ni?

September 5th, 2018 | by farha
Sponsored Post

Sekarang ni macam satu trend, bila semua nak jadi insta famous. Diorng lagi famous dari artis tau. Hanya dengan syarat buat parody atau video review kat dalam IG sendiri. Lepas tu video tu ramai pulak yang share dan jadi viral, terus semua nak jadi follower maka jadi la korang seorang insta-famous.

Senang dan mudah kan nak jadi famous dalam dunia serba digital ni. Paling best sekarang ni siap ada anugerah untuk para insta-famous tau. Selain nak jadi popular, insta-famous ni juga buat duit melalui IG. Macam kawan admin sorang ni, nama dia Ash, dia bukan insta-famous tapi dikelilingi dengan orang-orang famous.

Walaupun dia tak berapa nak famous, kawan-kawan dia semuanya influencer & famous

Bila berkawan dengan insta-famous semestinya ada banyak cabaran, mana taknya, awak tu dah dikelilingi dengan orang yang famous dan popular, jadi banyaklah perangai nak kena layan. Tu belum lagi yang orang-orang luar ni nak bergambar, nak chit-chat kejap dengan diorang.

Apa agaknya perangai yang kawan admin ni kena hadap bila dah lepak dengan kawan insta-famous beliau. Tinggi pula tahap kesabaran dia nak layan karenah kawan-kawan yang famous ni. Nak tau macam mana abang ni melayan kawan-kawan dia…..kena la tengok video kat bawah ni.

Haaaa…..pandai betul Ash blend-in dengan kawan-kawan insta-famous dia. Mesti korang kat luar sana pun pernah hadap kawan-kawan yang macam dalam video tadi. Paling win kawan yang suka try semua benda baru tu, dah boleh label dia Cik Google. Kalut nak cuba Nescafe Cold Brew Latte tu……haishhhh!

Korang dah cuba ke product baru dari NESCAFE?

Buat korang yang belum tau, NESCAFE keluarkan produk terbaru iaitu Nescafe Cold Brew Latte yang mampu melengkapkan gaya hidup korang selepas ini. Minuman yang pastinya bakal menjadi kegemaran semua ini hadir dalam bentuk mudah dibawa ke mana saja.

Paling best, produk ini mudah didapati di kedai-kedai di stesyen minyak dan juga kedai serbaneka. Lepas beli, masukkan Nescafe Cold Brew Latte dalam peti sejuk selama sejam. Confirm lagi sedap dan menyegarkan!

Untuk dapatkan maklumat lanjut boleh ke facebook NESCAFE.

The following two tabs change content below.

Most Read Today