berita

[Video] Ini Sistem Terbaik Korang Boleh Pakai Bila Libatkan Hal Pengurusan Perbankan Syarikat & Pekerja

May 30th, 2019 | by farha
Kewangan & Pelaburan

Benda paling stress bila setiap hujung bulan nak kena hadap masalah gaji lambat masuk tak punamaun gaji salah masuk. Bila kena benda macam ni, apa tindakan korang terhadap majikan? Confirm bos pun pening nak layan karenah korang yang setiap bulan nak tanya kenapa gaji lambat, gaji tak lepas, gaji salah amaun dan sebagainya.

Boleh dikatakan setiap syarikat mesti tak lari dari masalah pengurusan hal ehwal pekerja terutamanya pekerja baru. Untuk korang yang ada syarikat, dah semestinya perlukan satu sistem yang mudah bukan hanya untuk hal kewangan syarikat tetapi  untuk uruskan hal pekerja kita ni juga.

Dan benda paling susah nak uruskan bila berkaitan dengan pembukaan akaun dan urusan penggajian untuk pekerja.

Pernah tak korang terfikir, bagusnya kalau pihak bank datang ke syarikat korang untuk pengurusan perbankan syarikat dan juga para pekerja? Hanya dengan satu sistem sahaja. Haa….jangan terkejut sebab ada satu bank ni memang tawarkan servis macam tu.

Nak tau bank apa, tengok la video ni!

Pengurusan Perbankan Syarikat & Penggajian Pekerja Cara Mudah

Pengurusan tentang gaji dan penyelesaian hal perbankan ada dalam satu tempat, satu sistem! Dengan [email protected], bos dan pekerja boleh nikmati kelebihan seperti:-

  1. Pembukaan akaun pukal secara digital, mudah and ringkas
  2. Transaksi perbankan percuma (pengeculian MEPS &  yuran tahunan)
  3. Manfaat perbankan eksklusif disediakan (tawaran pinjaman dan sebagainya)
  4. Hanya guna satu sistem komprehesif untuk selesaikan semua pengurusan perbankan peniagaan dan penggajian perkerja anda

Untuk maklumat lanjut mengenai [email protected], korang boleh layari Alliance Bank

The following two tabs change content below.