berita

[VIDEO] Ini Yang Jadi Bila Mood Raya Tiba-Tiba ‘Onz’

June 19th, 2018 | by megat syamim
Kini Trending

Bila dah nak raya ni, buatlah kerja apa pun mesti fikiran korang dah fikir untuk raya. Samalah macam admin pun, sampaikan orang yang datang untuk temuduga kerja pun disuruh nyanyi lagu raya. Haha.

Haa kalau korang nak tahu macam mana orang yang kita orang temuduga kena nyanyi lagu raya? Jom tengok video kat bawah ni.

Waa! Nasib baik calon-calon yang ditemuduga ni tahu nyanyi lagu raya. Kagum admin tengok Kaylynn dan K7! Walaupun berlainan bangsa dan agama, dorang pun tahu nyanyi lagu raya.

Menangi Baucar Percutian Bernilai RM10 Ribu & Samsung Galaxy S9 Plus

Bersempena Hari Raya Aidilfitri, kitorang dari OHBULAN! dengan kerjasama EcoWorld sedang menganjurkan pertandingan Sing Along lagu raya!

Hadiahnya bukan biasa-biasa tau. Kitorang nak bagi Baucer Percutian bernilai RM10 ribu! Dan tempat ke-2, telefon pintar Samsung Galaxy S9 Plus untuk korang menangi.

Caranya? Haa korang boleh tengok kat bawah ni.

LANGKAH 1

Rakam video 1-minit korang atau member korang nyanyi lagu Hari Raya. Make sure video korang tu kreatif tau, serta pastikan ada idea Muhibah dalam video korang tu!

LANGKAH 2

Muat naik video ke akaun Facebook atau Instagram peribadi korang, dan pastikan akaun korang ‘Public’.

LANGKAH 3

Sertakan hashtags #rayakita #ecoworld #rayakitasingalong dalam kapsyen korang semasa memuat naik video.

LANGKAH 4

Pergi ke www.ecoworld.my/rayakita untuk menghantar borang pendaftaran korang.

Mudah je kan? Jadi, korang kat luar tu jangan nyanyi lagu raya saja-saja je tau. Rakam sekali video nyanyian korang! Buat sekreatif yang mungkin dan hantar ke pertandingan Sing Along. Mana tahu kot-kot korang boleh menang hadiah utama tu.

Ikhlas dari kami, OHBULAN dan EcoWorld mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri! Maaf Zahir dan Batin..

The following two tabs change content below.

megat syamim

"Kadang-kadang kita kena lepaskan benda yang baik, untuk dapatkan yang lebih baik."