berita

[VIDEO] Kalau Ada Masalah Kulit, Produk Viral Ini Sesuai Untuk Anda!

September 25th, 2020 | by Nazreen Kamaruddin
Kini Trending

Kalau kita perhatikan zaman sekarang ni, topik yang paling hangat dan selalu trending ialah tentang skincare. Berbeza dengan masa dulu bila ramai orang yang ambil topik tentang kebersihan kulit ni secara remeh temeh. Sekarang ini lelaki atau perempuan sudah pandai menjaga kesihatan kulit mereka, ye lah kulit kita ni ada banyak jenis. Kulit kering, kulit kegatalan tidak selesa dan kulit sensitif adalah beberapa contoh jenis masalah kulit yang ramai hadapi.

Jadi, macam mana kita nak cari produk skincare yang sesuai dengan semua jenis kulit dan dalam membantu memulihkan kesihatan kulit kita?

Haaa, tak perlu cari jauh-jauh, memperkenalkan produk Koolit™!

Baru-baru ini, ramai yang berkongsikan pendapat mereka tentang experience mereka menggunakan produk dari Koolit™. Influencers semua menyarankan untuk cuba produk Koolit™ sampai viral haritu! Ramai orang keluar untuk membeli produk dari Koolit™  ni sampai kedai habis stok, tapi jangan risau kerana mereka kini dah back in stocks!

Produk Koolit™ ada tiga pilihan iaitu Koolit™ Soothing Lotion, Koolit™ Calming Cream & Koolit™ Gentle Body Wash. Tapi siapa je yang boleh pakai produk dari Koolit™ ni? Produk-produk dari jenama ini sesuai untuk semua jenis kulit, tak kisah lah kalau kulit korang jenis normal, kering atau mengalami kegatalan! So kalau korang ada masalah-masalah kulit yang sensitive, memang kami rekomen untuk pakai Koolit™ !

Tak melekit!

Barisan produk dari Koolit™ ini dikayakan dengan Ekstrak Akar Manis (Licorice Root Extract) yang diformulasikan untuk melegakan kegatalan dan iritasi kulit, mencerahkan dan mengandungi Vitamin E semulajadi!

OHBULAN! ada juga menulis tentang pengalaman seorang pengguna yang mengalami masalah kulit teruk, kemudian selepas menggunakan produk dari Koolit™ kulit dia menjadi semakin sihat dan berseri! Boleh baca artikel tersebut disini. 

#KoolitForYourKulit

Jangan risau, produk-produk dari Koolit™ semua dah ada dipasaran! Kalau korang berminat nak dapatkan produk viral ni, boleh je terus ke Watsons sebelum ia sold out!

The following two tabs change content below.

Nazreen Kamaruddin

Love food, shopping, travel but wish to never broke

×