berita

[VIDEO] Kenapa Andi Minta Satu Lagi Peluang Dari Haneesya? Apa Cerita Ni?

September 11th, 2019 | by Bieha
Kini Trending

Baru-baru ni, kecoh bila tersebarnya cerita yang Andi Bernadee merayu-rayu kat Haneesya Hanee supaya diberikan satu lagi peluang. Dengar cerita, Haneesya siap bawak kawan-kawan dia serang si Andi ni!

Uish…apa dah jadi ni? Apa cerita sebenarnya sampai merayu-rayu ni? Haa..kalau korang nak tahu, jom kami dedahkan satu video yang dah viral ni..

Apa sebenarnya yang berlaku ni?

Bukan setakat kena serang, si Andi ni siap kena ikat kat kerusi tau! Suspens betullah..Kalau korang nak tahu apa sebenarnya yang terjadi, jom layan video ni dulu..


Haa..sebenarnya, video ni merupakan gimik dari unifi sempena kempen terbarunya iaitu Satu Peluang #khabarbaik #satupeluang. Sama seperti tajuk lagu Andi Bernadee ni, unifi berharap penggunanya akan memberikan unifi satu lagi peluang dalam menambah baik dan mempertingkatkan servis mereka.

Kira logo unifi dan menang Samsung Galaxy S10+!

Haa..sekarang ni, unifi nak bagi korang satu peluang untuk memenangi Samsung Galaxy S10+ tau! Woww! Nak tahu macam mana cara nak menang? Senang je..

  • Share MV Satu Peluang ni di FB korang
  • Cari dan kira logo unifi dalam MV ini
  • Komen jawapan korang di post FB yang korang kongsikan dengan hashtag #khabarbaik #satupeluang & tag @unifi
  • Tertakluk terma dan syarat

Siapa tahu mungkin korang antara yang bertuah! Good luck dan teruskan menyokong unifi okay!

Untuk maklumat lanjut, layari laman web unifi dan Facebook unifi.

The following two tabs change content below.