berita

[VIDEO] Masih Maafkan Walau Dipukul Di Perut Ketika Hamil, Youtuber ‘Serik’ Rujuk Semula Dengan Suami Demi Anak

February 5th, 2022 | by Iera Zahirah
Kini Trending

Sebelum ini, tular di media sosial mengenai seorang Youtuber terkenal Indonesia iaitu Vioo Ryusakii yang dipercayai dikasari oleh suaminya sendiri. Lebih pilu lagi apabila Vioo dipukul ketika dia sedang berbadan dua.

Artikel berkaitan : [VIDEO] Kesal Kahwini ‘Biawak Hidup’, Youtuber Dakwa Dipukul 2 Kali Di Perut Ketika Hamil

Menyesal rujuk balik dengan suami

Walaupun dia telah memaafkan si suami dan memilih untuk bersama kembali kerana mengenangkan nasib anak-anak yang masih kecil, namun akhirnya dia berasa serik dengan keputusan yang telah dibuat olehnya. Perkara berkenaan dinyatakan oleh Vioo sendiri di posting miliknya di Instagram.

Saya tidak akan pernah lupa (B*d*hnya saya kembali dengan alasan anak. Saya dipukul di bahagian perut masa hamil 2 bulan tapi saya dikatakan kuat drama sebab tak ada bukti.

Saya dipukul depan anak pertama saya dan diludah serta ditampar semassa hamil Khanza (anak) 8 bulan. Saya dipukul bahagian kepala pakai bantal dan dicekik pakai tangan.

Menurutnya lagi, dia tidak akan pernah melupakan dengan apa yang telah dilakukan oleh suaminya itu. Apa yang mengejutkan lagi apabila lelaki berkenaan dikatakan pandai memutar belit cerita sehingga membuatkan orang terdekat percaya dengan kisahnya.

Saya dipukul dan ditolak ke dinding dan dipukul dengan menggunakan terminal elektrik untuk mengecas saya, saya diangkat dan kemudianya dicampak ??ke lantai.

Anak trauma dengan sikap ayah

Ujarnya lagi, anaknya kerap merasa takut sepanjang masa dan tidak kira tempat kerana berasa trauma dengan sikap si ayah.

Maafkan mamah El. Lebih baik mendapat kekerasan daripada mendekar keluhan El dan saksi yang melihat El dipukul Masdi (suami). Mak pun tak pernah pukul anak apatah lagi ditarik anak. Ayah kandung pun tak berani nak didik anak dengan ganas.

Sekarang baru tahu kenapa El takut sangat untuk pergi ke sana sini dan asyik kata takut je.

Walau bagaimanapun, sehingga kini suaminya itu menghilangkan diri dan keluarga belah suaminya pun dikatakan susah untuk diberitahu mengenai perkara berkenaan.

Saya nak minta tolong warganet untuk sebarkan gambar Masdi supaya dia cepat dijumpai.

‘Saya ikhlas, saya kuat demi anak’

@vioo.ryusakiii???insaallah? suara asli – ? – Gun

Sumber : Vioo.Ryusakii21

SKIP THIS AD ×