berita

[VIDEO] “Nampak Kaya Padahal…”Lelaki Ini Kongsi Perangai Sebenar Kawan Yang Kaki Menunjuk-Nunjuk

April 30th, 2019 | by megat syamim
Kini Trending

Biar papa asal bergaya. Perungkapan ni mesti korang biasa dengar kan? Sesuai untuk orang yang sanggup buat apa je asalkan nampak ‘stylo’ atau ‘kaya’ di mata orang lain.

Macam member Azrel dalam video ni. Haish! Sakit hati pulak admin tengok. Memandangkan admin dah tengok, so korang pun kena tengok.

Haa korang hadam betul – betul apa yang Azrel cakap dalam video ni. Tak kesah la korang kaya ke tak kaya ke, tak perlulah nak menunjuk-nujuk. Just keep it to yourself. Takut nanti masalah lain pulak jadi.

Yalah, risaulah kalau perangai korang macam ni akan mengundang jenayah samun kat luar sana. Tambah pulak sekarang ni pulak dah ada macam-macam kes.

Buat Extra Pocket Money dengan Mudah.my

Haa dengan adanya app Mudah.my korang dah tak perlu pening-pening untuk cari duit extra. Korang boleh je jual barangan terpakai korang kat situ. Dapat duit tu, boleh la korang menabung atau beli barang lain pulak.

Caranya mudah sangat. Korang kena download app Mudah.my kat Play Store atau Apps Store. Kemudian tekan button ‘Sell’ dan lengkapkan maklumat pasal barang yang korang nak jual tu. Tapi sebelum tu jangan lupa tangkap gambar dan upload gambar barang korang tu tau. Senang nanti pembeli nak tengok barang apa yang korang jual.

#semuapunmudah