berita

Video : Qi Razali Beli Cincin Untuk Nelydia Senrose?

July 18th, 2013 | by Ai
Video Popular

Nelydia & Qi Razali

Menerusi laman sosial Twitter dan Instagram milik Qi Razali, pelakon drama Friday I’m In Love ini difahamkan sedang dalam perjalanan untuk ke Argentina bagi menjalani sesi penggambaran program Art Attack.

Pelakon lelaki ini dikatakan akan berada di negara tersebut selama dua bulan dan ini bermakna dia akan pulang semula ke Malaysia pada September depan.

Meskipun baru sebentar berjauhan dengan Nelydia Senrose, pelakon ini sudah mula melahirkan rasa rindu terhadap kekasih hatinya itu dan perasaan tersebut turut dilahirkan menerusi status yang dimuat naik di laman mikro Twitternya beberapa jam yang lalu.

Twitter Qi Razali

Qi Razali

Qi Razali menunjukkan sebentuk cincin untuk orang tersayang

Dalam pada itu, pelakon lelaki ini turut memuat naik sebuah video melalui laman Instagramnya, di mana menerusi video tersebut Qi telah menunjukkan sebentuk cincin dan menyatakan bahawa cincin berkenaan adalah untuk orang yang tersayang.

Wah, adakah cincin tersebut sebagai tanda cinta atau adakah mereka akan jalinkan hubungan ke tahap yang lebih serius? Apa pun, hanya mereka sahaja yang tahu.

Bagaimanapun, di sini OHBULAN! kongikan dua buah video yang telah dimuat naik oleh Qi menerusi laman Instagramnya untuk tatapan anda semua. Jom layan.

SKIP THIS AD ×