berita

[VIDEO] Rakyat Malaysia Memang Banyak Impian Nak Jadi Luar Biasa. Tapi…

October 17th, 2017 | by megat syamim
Sponsored Post

Setiap orang mesti ada impian. Tak kisahlah impian korang tu pasal karier ke atau apa sekalipun, yang penting impian korang tu haruslah memberi maafaat yang baik untuk diri sendiri.

Nak ada impian macam idola korang pun tak jadi masalah. Macam adik Adam dalam video ni.

Katanya, nak parking kat valet mall Pavillon macam Fattah Amin. Hahaha pecah perut admin tengok.

Hahaha macam-macamlah impian dorang ni. Nak kahwin sampai 3 pun ada. Haish! Nak kata miang nanti, main hukum agama pulak.

Tapi biasalah. Setiap impian atau cita-cita mesti ada cabaran. Lagi-lagi cabaran dari segi kewangan atau modal.

Bab tu admin tak dapatlah nak tolong. Tapi ada satu website ni yang boleh tolong korang macam mana nak dapatkan modal untuk capai impian korang tu. Uish! Biar betul? #Inibukanscam ya!

 

Masalah Duit Bukan Lagi Penghalang

Jangan biarkan impian korang tu sekadar angan-angan Mat Jenin je. Umadx sedia membantu!

Jap! Apa sebenarnya Umadx ni? 

Umadx adalah satu platform untuk membantu mengumpulkan dana bagi merealisasikan impian korang.

Caranya? Mudah je.

Korang perlu daftarkan diri korang dulu ke www.umadx.comKemudian, nyatakan impian korang di ruangan yang disediakan dan lengkapkan beberapa butiran yang diperlukan.

Tunggu je nanti akan ada orang yang akan menyumbang kat impian korang. Kalau korang murah hati, korang sendiri boleh bantu impian orang lain dengan menyumbang melalui website ni.

Syoknya yuran perkhidmatan dikecualikan. Wah bagusnya! Tunggu apa lagi? Masa untuk merealisasikan impian korang dengan Umadx.

 

 

#umadx #crowdfunding #jomcrowdfund

The following two tabs change content below.

megat syamim

"Kadang-kadang kita kena lepaskan benda yang baik, untuk dapatkan yang lebih baik."