berita

[VIDEO] Sebab Crush Kau Tinggal Member – Tengok Prank Yang Member Dia Setup..Terbaik!

May 2nd, 2019 | by Rudy
Sponsored Post

Siapa antara korang pernah ada crush? Kitorang confirm setiap korang mesti pernah ada crush yang kononnya itulah jodoh idaman yang dicari. Bila tetiba crush korang tu call, apa reaksi korang? Hahaha mungkin sama macam bro sorang ni. Sampai member pun dia sanggup tinggalkan sebab nak jawab call dari crush. 

Adoi bila crush call, dunia macam terhenti sekejap betul tak? Memang tak ingat apa la lepas tu sebab kau tengah bayangkan duduk atas pelamin dengan crush kau tu.

Waktu ni member kau pulak nak ambik kesempatan nak kenakan kau. Nasib baik prank cara menyegarkan, kalau tak habis Lisa yang kena maki dalam phone tu.

Minuman Spritzer berkarbonat yang berkhasiat tanpa gula tanpa kalori!

Wow! Spritzer ada air mineral berkarbonat la, paling best tak ada gula dan bebas kalori wei. Spritzer Sparkling ni kalau korang minum boleh segarkan badan yang penat sebab rasa air ni memang unik. Jangan lupa try na, confirm repeat punya.

 

Spritzer Sparkling boleh didapati di hampir semua premis perniagaan runcit di Malaysia. Untuk nak tahu update terkini pasal Spritzer Sparkling ni korang boleh je usha facebook Spritzer.

Psst: Kalau nak buat prank dekat member tu make sure jangan kejam sangat tau. Kalau nak buat prank yang terbaik gunakanlah Spritzer Sparkling ni sebab boleh spark the joy gitu.

The following two tabs change content below.

Rudy

Content Champion at Rev Asia Berhad
"Anda Tahu Dan Sedar Apa Yang Anda Baca, Tapi Bagaimana Penyampaian Yang Anda Pilih, Itu Pengukur Peribadi Anda"