berita

[VIDEO] Sensasi! Safwan Nazri Bongkar Perangai Sebenar Harris Anuar

July 29th, 2019 | by megat syamim
Kini Trending

Disebalik rupa yang tampan dan personaliti yang kelakar, Harris Anuar iaitu anak kepada jutawan kosmetik ada satu perangai yang mungkin ramai orang tak tahu.

Dalam video OH!Confession kali ni, Safwan Nazri membongkarkan perangai sebenar finalist Hero Remaja 2018 ini.

Kalau korang nak tahu siapa sebenarnya Harris Anuar, korang boleh tengok video kat bawah. Sumpah lawak weh dorang ni.

Haha lawak betul admin tengok perangai Harris dengan Safwan ni. Walaupun dorang ni suka membahan antara satu sama lain, dorang tetap berkawan baik. Susah tau nak cari kawan ‘Bro atau Berok’ macam ni.

Tapi kalau korang nak tengok relationship ‘Bro atau Berok’ yang lagi kelakar, korang boleh tengok filem Fast & Furious: Hobbs & Shaw di pawangan yang akan keluar tak lama lagi.

Hobbs & Shaw Filem Wajib Tonton 2019

Kalau korang mengikuti filem Fast & Furious sebelum ni, mesti korang kenal dengan watak Hobbs dan Shaw. Bermula sebagai musuh menjadi partner untuk menentang musuh yang lebih dasyat.

Dibarisi oleh pelakon handalan antaranya Dwayne Johnson, Jason  Statham dan Idris Elba pasti menyajikan aksi lagak ngeri yang mengangumkan. Pada masa yang sama pasti tidak kering gusi.

Jangan lupa untuk saksikan Fast & Furious: Hobbs and Shaw di pawagam bermula 1 Ogos ni. Tengok jangan tak tengok!

The following two tabs change content below.

megat syamim

"Kadang-kadang kita kena lepaskan benda yang baik, untuk dapatkan yang lebih baik."