berita

[VIDEO] Sesi Latihan Muss, Ayu Damit & Linda Nanuwil Terganggu, Apa Yang Dah Berlaku?

December 4th, 2020 | by Sya Alkaf
Video Popular

Sekarang ni, nama Muss, Ayu Damit dan Linda Nanuwil sedang hangat dibualkan setelah mereka kembali aktif bernyanyi. Boleh dikatakan hampir setiap minggu mesti nama-nama ini trending di sosial media. Peminat pun memang ternanti-nanti persembahan daripada mereka.

Tapi, apa sebenarnya dah jadi sampai mengganggu sesi latihan mereka bertiga? Korang tengok sendiri video ni.

Menerusi video yang dikongsikan di bawah dapat kita lihat semuanya bermula ketika Muss sedang berlatih vokal. Tapi, dek kerana banyak sangat berfikir dan risau akan cabaran untuk membawakan lagu-lagu yang bukan fortenya dia jadi sakit kepala dan tak mampu fokus pada latihan.

Sementara Ayu yang sudah agak lama tidak beraksi di atas pentas agak gugup untuk persembahannya. Memikirkan gugup dan cabaran dalam cuba mengahafal langkah tarian Ayu tak mampu membendung rasa sakit kepalanya sehingga terpaksa menghentikan seketika latihan tarian.

Linda yang sering terdedah kepada cuaca panas turut diserang sakit kepala. Ditambah pula dengan cabaran dalam memilih pakaian yang bersesuaian untuk digayakan ke atas pentas. Ianya benar-benar menganggu fokus Linda untuk hari itu.

Uishh..Macam-macam hal pulak. Kalau perkara begini berlarutan pasti ia akan menjejaskan persembahan mereka bertiga.

Tapi jangan risau Uphamol 650 kan ada! Satu je lega!

Mujurlah ada Uphamol 650! Hanya dengan pengambilan satu tablet, sakit kepala boleh terus lega! Mudah dan cepat, sesuai untuk mereka yang sentiasa sibuk seperti Muss, Ayu dan Linda.

Paling penting, ianya diiktiraf halal dan selamat. Bolehlah korang cuba Uphamol tanpa perasaan was-was.

Uphamol nak hadiahkan RM2,000 untuk pemenang bertuah, rugi kalau korang tak join! 

Uphamol ada berita baik nak dikongsikan dengan korang! Mereka bermurah hati nak hadiahkan pemenang bertuah RM2,000! Bukan kepada seorang pemenang, tapi lima orang pemenang bertuah bakal dipilih untuk membawa pulang hadiah wang tunai ini!

Haa apa nak kena buat? Mudah je, korang hanya perlu sertai peraduan Uphamol 650 yang bakal berlangsung sehingga 9 Disember nanti. Ikuti langkah-langkah di bawah untuk peluang memenangi RM2,000!

Untuk sebarang maklumat lanjut mengenai peraduan Uphamol 650 dan pengumuman pemenang bertuah, korang boleh imbas kod QR yang tertera dalam poster di atas.

Jom kongsikan apa situasi paling sakit kepala korang dan jangan lepaskan peluang keemasan untuk menang wang tunai ni guys! Rugi kalau korang tak cuba, mana tau ini kesempatan korang nak dapat RM2000! Good luck!

Adoi Sakit Kepala! Uphamol 650 Satu je lega….

SKIP THIS AD ×