berita

[VIDEO] Share Status Dapat Beg LV, Dato Seri Vida Setuju Untuk Bagi Tapi Dengan Syarat…

April 15th, 2016 | by Wan
Lensa Insta

vida

Sejak beberapa hari lalu viral di media sosial tentang pemberian beg berjenama kepada mereka yang bertuah oleh Dato Seri Vida menerusi satu akaun Facebook.

Semalam Dato Seri Vida tampil menjelaskan bahawa akaun Facebook tersebut adalah fake dan bukan dibawah kelolaannya.

Namun siapa sangka Dato Seri Vida memang benar-benar bermurah hati untuk hadiahkan beberapa beg berjenama yang dimiliki, nak tahu macam mana caranya?

Mohon maaf

Like & komen

Sebelum ini beliau memang berhajat nak berikan beberapa barangan berjenama kepada orang ramai namun ia masih lagi dalam perancangan.

Semuanya masih lagi dalam perancangan terutama untuk membuat pemilihan bagi pemberian barangan berkenaan.

Ia membabitkan pengedar yang baru menyertai perniagaan saya, pengedar yang sedia ada dan juga pengikut setia di laman Instagram dan FB di mana mereka yang rajin ‘like’ dan komen antara yang akan dipilih menerima hadiah berkenaan.

So yang mana dah share post dekat Facebook fake itu, masih ada peluang lagi lah. Like dan komen banyak-banyak. Mana tahu rezeki korang kan?