berita

[VIDEO] Shuk HotFM Dilamar Dalam Konti?

December 23rd, 2020 | by Azraai
Kini Trending

Shuk Sahar atau lebih dikenali sebagai Shuk HotFM katanya telah dilamar seorang perempuan ketika sedang on air. Aduh, macam-macam ye sekarang ni, tahu lah kena kuarantin dekat rumah. Perempuan yang melamar Shuk tu namanya Atira Karma, eh macam kenal je siapa.

 

Apa lagi? Jom tengok apa yang jadi! 

 

 

Fuyooo siap datang nak masuk minang terus kat konti radio tu! Memang tak sabar betul Atira Karma ni eh. Hantaran pun bukan biasa-biasa! Chek Hup Kopi Oh! dibaginya memang terbaik la! Kopi ini terdapat dalam perisa Asli dan Gula Perang.

Di dalam satu packet ada 10 uncang kopi dan satu uncang sudah cukup untuk dua cawan. Haa nampak tak dah jimat dekat situ.

Bukan sahaja rasa kopi ini yang kaw, Chek Hup Kopi Oh! ini diperbuat daripada campuran biji kopi Liberica dan Robusta yang memberikan kopi yang rasa enak dan menyegarkan! Kopi ini juga tiada penambahan perisa kopi tiruan dan perisa Gula Perang mempunyai khasiat gula perang asli yang sedap!

Dengan Chek Hup Kopi Oh!, anda akan lebih bertenaga untuk melakukan apa-apa sahaja aktiviti harian anda. Cepat dapatkannya dengan segera di kedai berhampiran anda, Shopee atau Lazada Chek Hup official store. Untuk makluman lanjut korang boleh layari website Chek Hup.

SKIP THIS AD ×