berita

[VIDEO] Spot Check Handbag Neelofa dan Ini Yang Kami Jumpa! Omaigad!

June 13th, 2017 | by megat syamim
Sponsored Post

Baru-baru ni team OHBULAN! telah menerjah Neelofa di set penggambaran. Eh buat apa? Haa kitorang nak buat spot check apa ‘barang’ dalam handbag dia .

Kitorang ada jumpa satu ‘barang’ ni! Nak tau apa? Jom kita tengok video di bawah ni…

Dah macam poket ‘Doraemon’ dah handbag Neelofa ni. Macam-macam ada! Haha biasalah wanita.

Yang admin puji tentang Neelofa ni, dalam dia sibuk dengan aktiviti harian, Neelofa masih menjaga kebersihan diri. Siap bawa hand sanitiser lagi.

Sama seperti wanita lain, Neelofa juga tidak lupa untuk melengkapkan perkakas hiasan diri di dalam handbag dia.

Barang perhiasan Swarovski dalam handbag Neelofa ni dah cukup untuk jadikan harinya lengkap bagi menghadiri sebarang majlis. Yalah dah jadi duta untuk Swarovski ni takkan tak pakai pulakkan? Untung empunya badan.

Okay korang! Raya pun dah nak dekat, so buat para peminat Neelofa terutamanya kaum hawa ni. Mana la tau korang pening kepala nak pikir style apa nak pakai time raya nanti, haa bolehlah amik inspirasi dari Neelofa ni. Meriah kome!

P/S: Yang mana baik, kita amik. Yang mana buruk, kita jauhkan. Bulan puasa ni, kurang-kurangkanlah mengencam orang ya. Pesan admin untuk diri sendiri dan semua. 

The following two tabs change content below.

megat syamim

"Kadang-kadang kita kena lepaskan benda yang baik, untuk dapatkan yang lebih baik."