berita

[VIDEO] Tak Cukup Tanah Lari, Lelaki Ini Rakam Detik Dikejar Badut Obses Watak Joker.

October 15th, 2019 | by Farisha Hazira
Kini Trending

Filem Joker kini sedang hangat diperkatakan di seluruh Malaysia. Ramai yang terkesan selepas menonton filem ini, sampaikan ada yang sanggup berpakaian ala-ala Joker untuk menakutkan orang.

Korang tengok sendiri video detik cemas seorang lelaki yang dipercayai dikejar oleh Joker Malaysia.

100PLUS Aktifkan Malaysiaku : Cabaran 100,000 Langkah

Kalau korang nak tahu, 100PLUS tengah mengadakan cabaran menarik untuk korang sertai. Apa kata korang join dan buktikan yang korang aktif! Objektif challenge ni senang je. Korang kena capai 100,000 langkah sehari.

Rasa macam banyak? Haa.. Sebenarnya, korang boleh team up dengan kawan-kawan maksimum 10 orang satu team untuk lengkapkan cabaran ni. Tunjukkan kreativiti macam mana korang dapat capai 100,000 langkah tu!

Jangan lupa ‘public‘ kan account Facebook dan Instagram korang dan post video satu minit, macam mana korang boleh capai 100,000 langkah. Paling penting, korang kena tunjukkan berapa jumlah langkah yang tertera dekat tracker korang.

Dalam video tersebut, korang wajib pamerkan sekurang-kurangnya, satu produk 100PLUS. Jangan lupa masukkan sekali #100PLUSAktifkanMalaysiaku dan #SeratusRibuSehari dekat caption korang!

3 video yang paling kreatif bakal memenangi smart watch dari 100PLUS pada 20 November 2019 nanti. Untuk info lanjut korang tekan je sini.

Jom sertai sekarang dan hidup penuh aktif dengan 100PLUS!