berita

[VIDEO] Tampil Dengan Konsep Filem P. Ramlee, Korang Mesti Tak Sangka Ini Adalah Iklan.

July 21st, 2020 | by Syakilla Marzuki
Shout Out!

Kami yakin korang mesti suka tonton iklan-iklan yang best dan lain daripada yang lain kan. Haa, kami nak kongsikan satu iklan dari BlueScope ZACS® yang tampil dengan konsep hitam putih dan menampilkan pelakon yang hebat seakan-akan filem terkenal P. Ramlee iaitu Pendekar Bujang Lapok.

Paling syok, lagu dalam iklan daripada BlueScope ZACS® juga best dan catchy tau. Kami confirm korang mesti terhibur! Tak percaya, korang usha sendiri video ni kat bawah.

Kenapa dengan Cik Salmah tu?

Kesiannya Cik Salmah.. Dah elok duduk kat tingkap nak cuci mata, tiba-tiba hujan pulak. Nasib baik ada BlueScope ZACS®. Jom kita tengok macam mana BlueScope ZACS® boleh bantu Cik Salmah kita.

Wahhh, menarik dan best iklan dari BlueScope ZACS®. Kadang kadang korang mesti tak sedar kan rumah korang mengalami kebocoran pada bumbung? Macam Cik Salmah ni habis basah sebab bumbung bocor dan tak tahan lasak. Nasib baik ada hero-hero hebat yang datang membantu.

Bumbung tahan lasak untuk semua

Kalau korang nak tahu, BlueScope ZACS® dah terajui industri pembuatan keluli sejak 1885 tau. Kualiti kelulinya memang terjamin dan mereka memang berpengalaman. So, memang takde masalah untuk mereka selesaikan masalah bumbung rumah korang.

BlueScope ZACS® juga dibuat dari keluli yang berkualiti tinggi dan reka bentuk yang unik dan cantik ini akan membuatkan bumbung korang nampak lebih elegan.

Paling syok, korang akan dapat 10 tahun jaminan terhadap perforasi akibat daripada pengakisan dan 5 tahun jaminan untuk kepudaran warna yang keterluan. Berbaloi sangat! Mana taknya, korang akan dapat 10+5 tahun jaminan* untuk pembelian bumbung dari mereka.

Memang terbukti lebih baik dari biasa!

Yang buatkan bumbung BlueScope ZACS® lebih berbaloi, ia  4x lebih tahan lama* berbanding jenama lain. Ini kerana BlueScope ZACS® menggunakan formula eksklusif dan teknologi pelapisan dari Australia yang menjadikannya tahan lama dan berbaloi.

Yang penting, lepas dah 5 tahun warna bumbung tetap sama atau mungkin tak pudar ketara macam jenama yang lain.

Dapatkan bumbung dari BlueScope ZACS® sekarang!

Tunggu apa lagi? Jom segera dapatkan bumbung Bluescope ZACS®. Barulah bumbung rumah korang tahan lama dan tampak moden gitu.

Untuk maklumat lanjut, korang boleh layari laman web Bluescope ZACS® atau boleh terus ke Pengedar sah BlueScope.

SKIP THIS AD ×