berita

[VIDEO] Tanda-Tanda Korang Adalah Lelaki Popular Dalam Kalangan Member

August 15th, 2018 | by megat syamim
Kini Trending

Mesti ada antara korang yang popular dalam kalangan kawan-kawan. Popular ni tak semestinya orang tu kena dapat anugerah macam dalam televisyen tu.

Haa kalau korang nak tahu korang ni popular atau yang biasa-biasa je, jom tengok video kat bawah ni. Mana satu korang yang sebenarnya.

Kesian admin tengok si Qamarul ni. Dahlah kena reject, kena kecam muka berkilat pulak. Adui!

Okay sebenarnya, popular yang admin maksudkan adalah orang yang menjadi feveret dalam kalangan kawan-kawan. Contohnya, buat apa je mesti ada orang support. Macam Alif Muhaimin ni.

Jadi popular dengan Men’s Bioré Oil Buster terbaru!

Nak jadi popular tak susah sebenarnya. Apa yang penting korang kena jaga penampilan dulu. Yalah, kalau kita jaga kebersihan dan penampilan diri, barulah orang selesa nak dekat dengan kita. Lagi-lagi bahagian MUKA! Aset yang paling penting tau.

Haa! Untuk korang yang mahukan penjagaan muka dari masalah kulit kusam dan berminyak, Men’s Bioré kini tampil dengan produk terbaru, Men’s Bioré Oil Buster Facial Foam!

Dengan kuasa pembersihan muka Oil Buster (tanpa manik) yang baru dari Jepun, dapat membersih secara mendalam tanpa mengeringkan kulit muka dan memberi kesegaran yang berpanjangan dalam setiap cucian.

Wow! 2 Variasi Yang Memang Cool Habis!

Ya! Terdapat 2 variasi Men’s Bioré Oil Buster yang korang boleh cuba iaitu:

Acne Action yang dirumus khas dengan White Clay yang berformulasi antibakteria untuk mengawal pertumbuhan jerawat dengan efektif.

dan,

Bright Action pula bertindak dengan 10 kali kuasa penyerapan minyak untuk memerangkap dan menyingkirkan kecelaan serta kekotoran minyak berlebihan melalui kuasa Bamboo Charcoal.

Jadi, bila kulit muka dah bersih barulah orang tak geli bila nak dekat. Dan korang pun boleh jadi lebih yakin dengan diri sendiri.

Untuk korang yang nak try Men’s Bioré Oil Buster Facial Foam, korang boleh layari Facebook rasmi Men’s Bioré Malaysia untuk mendapatkan sample produk secara PERCUMA! Apa tunggu lagi! Layari sekarang.

 

The following two tabs change content below.

megat syamim

"Kadang-kadang kita kena lepaskan benda yang baik, untuk dapatkan yang lebih baik."