berita

[VIDEO] Tiga Orang Lelaki Ini Bergaduh Hanya Kerana Sebaldi Air. Dah Kenapa?

January 29th, 2021 | by Danial
Kini Trending

Isu ketiadaan air bukanlah suatu perkara yang remeh bagi sesetengah individu. Perkara ini sering menyebabkan situasi kacau bilau terhadap mereka yang tidak membuat persedian awal bila gangguan air ini terjadi. Masa nak pergi kerja, masa itulah air tiada. Bila dah kelam kabut, pasti akan ada perkara yang tak diingini akan berlaku.

Macam mereka yang bergaduh kerana berebut air di sebuah kawasan perumahan baru baru ini. Lensa OHBULAN! sempat merakam detik cemas itu. Jom kita tengok video ini!

Nasib baiklah ada Zues yang mententeramkan keadaan bila dua lelaki itu mula bergaduh. Terbaiklah Zues!

Grain5 Wholegrain! Makanlah sesuka hati!

Snek Ku bawakan Grain5 Wholegrain dengan perisa terbaru di pasaran sekarang. Makanan ringan unik yang diperbuat  daripada bijiran penuh (gandum, beras perang & beras merah), jagung dan bijiran oat.

Grain5 Wholegrain adalah  keropok wholegrain yang rangup dan hadir dalam 4 perisa menarik seperti Sea Salt, Fire Chicken, Seaweed Wasabi, dan Sweet Corn.

Antara kebaikan Grain5 Wholegrain adalah bebas lemak-trans, bebas kolestrol, sumber protein, sumber kalsium dan mempunyai sumber serat makanan. Jom dapatkan Grain5 Wholegrain sekarang juga di SINI!

 

 

 

The following two tabs change content below.

SKIP THIS AD ×