berita

[VIDEO] ‘Unboxing Hadiah Kahwin, Bila Dibuka Rupa-Rupanya..’ – Eyra Hazali Kongsi Berita Hamil

February 16th, 2020 | by Amat
Lensa Insta

Setiap pasangan yang sudah berkahwin pastinya mengharapkan kehadiran cahaya mata sebagai penyeri kehidupan mereka. Begitu juga, pelakon Eyra Hazali yang baru sahaja berkongsi video ‘kejutan’ diberikan kepada suaminya iaitu Haziq Nadzli.

Bagaimanapun, Eyra juga menjelaskan keadaan kesihatannya kepada syarikat dan produksi yang pernah menawarkan pekerjaan sebelum ini. Disebabkan morning sickness yang dialaminya, dia terpaksa menolak semua tawaran pekerjaan.

Alhamdulillah…

Eyra Hazali menerusi laman Instagram berkongsi video pendek menyaksikan dia buat kejutan kepada suaminya. Dia baru saja memaklumkan berita gembira itu kepada suami, Haziq Nadzli. Suami kepada Eyra yang juga merupakan pemain bola pasukan JDT itu berasa sungguh gembira dan terharu kerana tidak lama lagi akan bergelar seorang ayah.

Kejutan buat suami

Eyra juga merupakan salah seorang artis yang gemar membuat video rutin hariannya dan dimuatnaik ke laman YouTube. Video kejutan buat Haziq ini baru sahaja dimuatnaik sejam lalu sudah mencecah 15ribu tontonan! Rata-rata juga terharu melihat reaksi dari suaminya itu. Tahniah buat Eyra dan Haziq!

Terpaksa tolak tawaran berlakon

Bagaimanapun, Eyra terpaksa membuat keputusan untuk menolak beberapa tawaran berlakon atau apa-apa majlis disebabkan kesihatannya. Tambahan pula, Eyra mengalami morning sickness dan kandungannya masih belum kuat. Pelakon ini juga mengharapkan mana-mana syarikat atau produksi faham akan situasi yang dialaminya itu. Dia juga memohon agar semua mendoakan kesihatan dirinya dan kandungan.

Pandai prank suami

Sumber: Eyra Hazali

SKIP THIS AD ×