berita

Video Usap Perut Viral Di Media Sosial, Nissa Sabyan Didakwa Hamil Pula

March 31st, 2021 | by Iera Zahirah
Kini Trending

Pada minggu lalu, Ayus Sabyan sah berpisah dengan bekas isterinya selepas terpalit kontroversi menjalin hubungan dengan Nissa Sabyan. Belum pun reda isu itu, media dari negara seberang melaporkan penyanyi itu sedang hamil. Betul ke?

Artikel Berkaitan: Tak Tahan Lihat Kemesraan Suami Dengan Nissa Sabyan, Isteri Ayus Umum Dah Cerai

Artikel Berkaitan: ‘Kok Kamu Jahat Banget!’ – Nissa Sabyan Dituduh Bercinta Dengan Suami Orang

Artikel Berkaitan: ‘Ya, Benar Abang Saya Berselingkuh Dengan Nissa Sabyan’ – Adik Ayus

Semuanya gara-gara video yang tersebar di media sosial yang menyaksikan Nissa mengusap perutnya yang kelihatan sedikit berisi ketika sedang berjalan.

Buncit?

 

Akibat daripada tersebarnya berita dakwaan hamil itu, pihak media mula menyerbu di hadapan rumah Nissa Sabyan bagi mengetahui cerita sebenar. Walau bagaimanapun, penyanyi itu mengambil pendekatan untuk tidak menghiraukan media yang ‘berkampung’ di kawasan perumahan miliknya itu.

Harapan pihak media untuk mendapatkan penjelasan Nissa berhubung isu juga menemui jalan buntu apabila seorang penghantar barang diminta meninggalkan barangan di luar rumah sahaja.

Namun ada dakwaan mengatakan video yang sedang tersebar di media sosial itu sebenarnya video lama berdasarkan penampilan orang sekeliling yang tidak memakai pelitup muka.

Video kejadian

@ipnhslamAda kang paket ke rumah Nissa Guys!!! #fyp? #fyp #fypdongggggggg #fypgakni #foryoupage #wartawan #lambeturah #nissasabyan #gelay #ayus? original sound – Ipnslam

@ipnhslamPantau rumah Nissa Sabyan Guys! #fyp? #fyp #fypdongggggggg #fypgakni #foryoupage #wartawan #lambeturah #nissasabyan #gelay? Oh No – Kreepa

@ipnhslamKita pantau terus rumah Nissa Sabyan! #fyp? #fyp #fypdongggggggg #fypgakni #foryoupage #wartawan #lambeturah #lambeturah #nissasabyan #gelay #ayus? original sound – Ipnslam

Sumber : ipnhslam

SKIP THIS AD ×