berita

[VIDEO] Viral! Kerana Beras Perang, Gadis Kacukan Siam Ini Terlibas Seorang Crew Dengan Padi

May 6th, 2019 | by megat syamim
Sponsored Post

Mungkin ramai di antara korang yang sudah mengenali Nurhayati Tahir selepas video ‘Hutang’ yang disampaikannya dalam loghat siam viral di laman sosial. Sejak tu, wanita yang berasal dari Kuantan Pahang ini mula aktif menghasilkan video-video jenaka berunsurkan nasihat dalam loghat siam.

Tapi baru-baru ini berlaku sedikit kekecohan di set penggambaran apabila dia terlibas seorang crew ketika melakonkan babak menggunakan padi. Sampai jatuh sawah wei! Kitorang tak tau nak gelak atau kesian dekat crew tu. Senang cerita, korang tengok la video ni sediri.

Hahaha lawak betul! Kesian teknikal crew tu. Dahlah kena libas sampai jatuh sawah, kena hampas padi pulak tu. Kesian betul! Tapi melawak, melawak jugak. Mesej yang Nurhayati cakap pasal kebaikan beras perang tu korang jangan lupa. Ada banyak khasiat beras perang ni untuk kita tau!

Kebaikan beras perang kini dalam secawan Nestum

Haa ni dia! Sekarang, korang dah tak perlu bersusah-payah nak dapatkan khasiat beras perang sebab Nestum memperkenalkan produk terbaru mereka iaitu NESTUM® Brown Rice Edisi Istimewa.

Dengan 54%* lebih bijirin dan 26%* kurang gula, NESTUM® Brown Rice adalah minuman yang enak dan mengenyangkan serta membantu korang untuk memulakan amalan pemakanan secara sihat. Memang sesuailah untuk korang yang sibuk dengan tugas harian. Sebab penyediaannya mudah dan cepat!

Paling penting, NESTUM® Brown Rice ni diiktiraf sebagai Healthier Choice Logo (HCL). HCL ni membantu pengguna mengenal pasti produk yang lebih sihat dalam kategori yang sama.

Jadi, tunggu apa lagi? Dapatkan minuman bijirin NESTUM® Brown Rice di pasaraya berdekatan korang sekarang!

*berbanding NESTUM® 3-in-1 Original

The following two tabs change content below.

megat syamim

"Kadang-kadang kita kena lepaskan benda yang baik, untuk dapatkan yang lebih baik."