berita

[VIDEO] Viral Pertarungan Dua Buah Warung Ingin Membuktikan Masakan Siapa Lebih Menyelerakan!

August 5th, 2021 | by Abdul Muizz Mohd Tahir
Kini Trending

 

Dua buah warung bertarung untuk membuktikan masakan siapa lebih menyelerakan. OhBulan! menghantar wakil untuk mencuba masakan dari kedua-dua warung tersebut. Pelbagai menu disediakan oleh kedua-dua buah warung untuk wakil OhBulan! mencuba masakan mereka. Warung yang manakah berjaya menambat hati mereka? Jom Kita tengok video ini untuk melihat keputusannya!

Knorr Pasti Sedap pastinya menjadikan masakan anda lebih ummphh!

Knorr Pasti Sedap 2X lebih rasa & aroma bawang putih

Rasa dan aroma bawang putih adalah elemen yang penting dalam masakan kacau-goreng. Korang nak masakan lebih sedap? Apa lagi, jom kita masak dengan menggunakan Knorr Pasti Sedap, masakan anda akan dua kali lebih rasa dan mempunyai aroma bawang putih kerana Knorr Pasti Sedap mengandungi bawang putih sebenar.

Knorr Pasti Sedap sangat sesuai digunakan dalam masakan kacau-goreng seperti nasi goreng, mi goreng, daging tumis lada hitam dan sebagainya. Cara nak guna pun mudah saja, korang hanya perlu menggunakan 1/2 sudu kecil sahaja tanpa menambah garam dan masakan anda akan menjadi lebih ummphh!

Selain itu, dengan menggunakan satu Pek Knorr Pasti Sedap, korang boleh masak sehingga 300 hidangan tau! Sangat sesuai untuk digunakan kepada para peniaga diluar sana. Apa tunggu lagi? Jom kita ke pasar raya berdekatan dan dapatkan Knorr Pasti Sedap!

SKIP THIS AD ×