berita

[VIDEO] Wanita Tabah Hantar Rombongan Tunang, Sarung Cincin Di Jari Manis Bakal Isteri Bekas Suami

August 7th, 2022 | by Shira
Kini Trending

Setiap pasangan suami isteri pasti mengimpikan hubungan perkahwinan yang kekal bahagia hingga ke akhir hayat. Namun, tidak semua orang berpeluang mengecapi kebahagiaan tersebut.

Tetapi kali ini lain pula kisah yang dilalui seorang wanita ini yang meluahkan rasa syukur apabila bekas suaminya sudah menemui teman hidup yang mampu membahagiakannya.

‘Bekas isteri tolong sarung cincin’

Menerusi video yang dikongsikan di TikTok, memaparkan seorang wanita yang dipercayai kakak kepada Eka_Tyka telah menghadiri majlis pertunangan bekas suaminya. Menurut Eka, meskipun perkahwinan kakaknya itu sudah berakhir, tetapi wanita itu bersama keluarganya dilihat tabah menghantar dan mewakili bekas suami ke majlis pertunangannya. Tetapi apa yang mencuri perhatian ramai apabila melihat momen wanita ini menyarungkan cincin tunang di jari manis calon teman hidup baharu bekas suaminya itu.

Bekas isteri hantar bekas suami pergi bertunang. Bekas isteri tolong sarung cincin.

Kami sekeluarga bekas isteri rasa happy dan syukur sangat. Lihat bekas suami sudah bertemu teman hiduo yang cantik dan baik.

Video yang dikongsikan Eka telah mendapat lebih 300k tontonan selain menerima pelbagai reaksi daripada netizen. Rata-rata daripada mereka memuji ketabahan wanita ini serta keharmonian yang terjalin antara mereka bertiga.

Video

Respon netizen

Sumber: Eka_Tyka

SKIP THIS AD ×