berita

‘Wartawan Bodoh!’- Giliran Emelda Rosemila ‘Serang’ Wartawan Yang Sebar Fitnah

August 25th, 2015 | by Ash Nordin
Isu & Kontroversi

marah

Baru-baru ni kecoh dek kerana station radio sosial, Peace Y’all FM dikatakan tidak membayar gaji pekerja-pekerja di sana. Memang terkejut juga dengar berita macam ni sebab AC Mizal sendiri dikenali ramai dan mempunyai reputasi yang tinggi dalam industri hiburan Malaysia.

Walaubagaimana pun, AC Mizal menyangkal berita yang dinyatakan tersebut. Tak cukup dengan itu, Serina Redzuawan dan Emelda Rosemila menafikan perkara tersebut dan mengatakan berita itu adalah fitnah semata-mata! Haihh siapa la yang bawak cerita macam ni.. Ish ish

“Nie laa klu dah pondan jadi wartawan..”

Screen Shot 2015-08-25 at 12.53.48 AM

Kepala hotak kau syed! Nak jadi wartawan jadi betul2,jangan bawak sikap pondan pastu memondankan citer yg kau tulis. Check betul2 kesahihan cerita yg kau nak tulis dgn org yg dituduh tu dulu betul2 baru publish kasi satu Msia tahu. @peaceyallfm mmg takde masalah dari dulu. Nie laa klu dah pondan jadi wartawan,jahanam cerita diputar belitkan. Becareful ya, ingat org boleh ambil tindakkan atas penulisan yg boleh menjatuhkan maruah dan reputasi seseorang. Wartawan bodoh. Sekolah mana dulu ek? @emyliaac #theothasideofemelda #icanbemean

‘Ini 1 fitnah yg tak berasas!’- Serina Redzuawan

Screen Shot 2015-08-25 at 1.14.03 AM

MashaAllah..ini 1 fitnah yg tak berasas! Serina sebagai salah seorang Vj di @peaceyallfm menafikan sekeras kerasnya..kami semua di bayar gaji tepat pada waktunya..Dato Ac President kami sangat menjaga kebajikan semua staff dengan baik.Sabar lah Abgku..ramai yg cemburu atas kejayaan mu.Tolong jangan fitnah Radio kami.Ini tempat kami semua mencari rezeki untuk anak anak kami.

Sumber: Instagram @emeldarosemila & @serinaredzuawan

The following two tabs change content below.

Ash Nordin

Content Champions at Rev Asia Berhad
Bukan Norman Hakim, Bukan Keith Foo. Ashie, lelaki tegar.