berita

Weekly Mix & Match : Bergaya Seperti Kate Middleton Bersama Friendly Fashion

September 18th, 2012 | by M
Kini Trending

Ohbulan & Friendly Fashion melalui segmen “Weekly Mix & Match” tahu anda ingin kelihatan hebat laksana seorang bangsawan ketika melangkahkan kaki di hamparan karpet merah. Dan, kali ini kami membawakan anda seorang ikon yang tak asing lagi dalam dunia politik mahupun fesyen dunia, Kate Middleton.

  1. Long Sleeve Chiffon Dress: http://www.friendlyfashion.my/clothes/womens/dresses/minidresses/26108-longsleevechiffondress
  2. Turquoise Chiffon Dress: http://www.friendlyfashion.my/clothes/womens/dresses/other/24349-chiffondress
  3. Pink Chiffon Dress: http://www.friendlyfashion.my/clothes/womens/dresses/eveningdresses/25722-pinkpeachshortdress
  4. Nude High Heels from Atmosphere: http://www.friendlyfashion.my/clothes/womens/footwear/highheels/16032-nudeatmospherehighheels
  5. Nude Open Toe Heels: http://www.friendlyfashion.my/clothes/womens/footwear/highheels/22404-nudeheels

Isteri kepada Prince William ini dikenali dengan kelembutan dalam pemilihan warna-warna pakaian, sesuai dengan peranannya sebagai ikon yang penting dalam kerajaan United Kingdom. Kunjungannya selama 3 hari ke Kuala Lumpur baru-baru ini turut mendapat perhatian apabila beliau dengan relanya mengenakan hijab bagi menghormati kesucian masjid Assyakirin, KLCC.

Bagaimanapun, kontroversi melanda dirinya apabila sebuah majalah Perancis telah menyiarkan fotonya yang separa bogel sehingga membangkitkan kemarahan seluruh keluarga diraja itu. Difahamkan, mereka akan mengambil tindakan untuk menyaman majalah tersebut atas dakwaan mengaibkan.

The following two tabs change content below.

M

Founder OHBULAN! yang kini bergiat secara serius dalam industri media & pengiklanan. Beliau membantu para klien mencapai pelanggan yang berpotensi melalui kempen pengiklanan secara menyeluruh dan berkesan.

SKIP THIS AD ×