berita

Aidil Zafuan & Zarema Bakal Timang Cahaya Mata. Tahniah!

August 18th, 2014 | by Noraniza
Isu & Kontroversi

Screen Shot 2014-08-17 at 11.46.52 PM

Rasanya ramai yang dah sedia maklum bahawa, Zarema Zainal isteri kesayangan pemain bola sepak pasukan JDT, Aidil Zafuan kini sudah pun bertudung litup. Tampak lebih cantik dan anggun gitu!

Walaupun baru-baru ini Aidil dikatakan mengamuk di laman Instagram kerana isterinya sekali lagi menjadi bahan kritikan, kebahagiaan pasangan ini nampaknya tidak dapat dipertikaikan lagi.

Artikel Berkaitan: Isteri Dituduh Rampas Suami Orang, Aidil Zafuan Selar Peminat Biadab

Sebelum ni pun kami ada juga dengar desas-desus mengatakan Zarema kini sudah berbadan dua dan akhirnya perkara itu seakan-akan disahkan sendiri oleh sahabat mereka, Nora Danish menerusi laman Instagramnya.

Screen Shot 2014-08-17 at 11.49.24 PMWajah bahagia Zarema & Aidil

I was at Lego Land with my family earlier today n decided to stay for a night at Lego Hotel, JB. The rooms? Mmg cantik. Tetapi paling teruk pernah saya pergi. Here’s the story. My sister @danishnadya, my pregnant friend @zaremazainal and ned’s bodyguard @gg_brutale was stuck inside the lift for an hour!!!! – Nora Danish

Kalau nak tahu selanjutnya mengenai kisah mereka yang tersangkut dalam lif itu boleh lah di baca di sini. Jadi, berdasarkan statement Nora Danish itu, maka kami yakin memang betullah desas-desus yang kami dengar selama ini yang Zarema sedang hamil.

Tahniah diucapkan buat Zarema dan juga buat Aidil yang bakal menimang cahaya matanya yang ketiga. Apapun, dalam pada keterujaan nak sambut new baby, jangan lupa pula kewajipan pada dua orang lagi anak tu ya.

The following two tabs change content below.

Noraniza

Head Of Sponsored Content, Malay Division at Rev Asia Berhad
People will hate you, rate you, shake you and break you. But how strong you stand is what makes you! :)