berita

Pernah Rasa Down Banyak Kali, Akhirnya Wanita Ini Berjaya Buktikan Mampu Turun Sehingga 64 KG

April 5th, 2018 | by Shafika
Gaya Hidup

Kalau bercakap mengenai kurus, kami yakin setiap orang mengimpikan tubun badan yang langsing serta berat badan yang ideal. Tidak kiralah perempuan, mahupun lelaki pasti ada mempunyai azam yang sama setiap tahun. Namun, bukan mudah untuk mencapai berat badan ideal. Betul tak?

Gadis ini berkongsi pengalamannya sepanjang menurunkan berat badan. Bayangkan dia mampu menurunkan berat badan sehingga 64 Kg. Terbaik!

Sentiasa rasa down dengan orang sekeliling

I can’t sleep.. Just brainwash myself..tengok sejarah sendiri.. Lisa datang kesedaran nk berubah utk jadi lebih sihat, lebih mantop.. Since 2013 lagi.. Now sekejap je 2018..5tahun tu.. Yup.. Tibe2 rase mcm penat giler..Ya Allah apela yg aku meraban dlm setahun dua ni.

What am I realize is. People will come n go.. Semua muka yg kita jupe lain2..tapi hakikatnya.. Hanya kau saja yg perjuangkan matlamat kau.. Org lain dgn matlamat lain.. Sedar tak sedar its veryyy long journey. Dulu sentiasa menginspirasikan org lain utk tak putus asa.. Tapi skg kenapa asyik down dgn sekeliling.. haters loveee to see u this.. So no need anymore.. Just prove them wrong again!

Allah benci ngan manusia yang terus mengalah. Aku taknak Allah benci aku! ????Aku nk kuat mcm dulu, nk fit mcm dulu, semangat mcm dulu. Whatever yg lisa taip kt sini.. Supaya akan datang. If lisa down waktu tu.. Biar post ni buat Lisa sedar balik supaya bangun, jgn terus down! Orang takkan faham perjuangan diri kita.. Its all about me n myself..

Yang orang tahu tepuk perut terus kurus

Iolls dah lama buang dah circle manusia mulut cam #putitinthere ni.. So just close in positive circle je.. Yg bg semangat, never lets others down.. Nk gemuk mkn tahun, nk kurus pun mkn tahun.. Ada certain manusia. Time kita dh kurus berebut nk testimoni kan kita,time gemuk nk kurus balik? Takde.. Sebab manusia die suka nmpk result je. Bukan journey.. Sebab susah perit org xnak hadap semua tu.. Yg diorg nak.. Magic!! Tepuk perut je kurus! You never know how struggle to get in fit again.. Thats why, walaupun iolls ni bedepot, sis ikut jugak kawan2 yg ringan lari sekali.. Sebab fit tu setahu sis, bukan sbb berat bdn.. It’s mind control, semangat yg xpernah luntur.. Walau mcm tenuk pun ko bernafas tetap ko abiskan.. Jgn belum apa2 lgi dah mengalah..Sebab tu dah sama sifat ngn tenuk.
#donebebel
#datangtakdiundangpegitakdisuruh
#iknowtherighttimewillreveal
#mf12

Menu diet

Turun 64 kg

Sumber : Lisa Rahim

The following two tabs change content below.

Most Read Today