berita

‘Antara Mereka Berdua Bukan Urusan Saya’ – Hana Azraa Jawab Status Rumahtangga Dengan PU Abu

April 4th, 2020 | by Arini Saleh
Kini Trending

Konflik rumahtangga Pencetus Ummah, Abu Sufyan dan isteri sudah menemui jalan penyelesaian apabila isteri melalui Instagram mendedahkan mereka sudah berpisah. Hana Azraa menerusi posting terbarunya itu menjelaskan status hubungan mereka dan berharap tiada lagi kekeliruan timbul.

Kami bukan lagi suami isteri

Baiklah. Terlalu lama menjadi teka teki. Dan banyak pihak mempersoalkan dan bertanya mengenai status Hana. Dan pelbagai spekulasi & manipulasi terutamanya telah dibuat dari beberapa pihak.

Disini, Hana perjelaskan khas untuk semua supaya tiada lagi tanda tanya & sebarang spekulasi serta manipulasi dari mana mana pihak.

Pertama sekali, benar Hana dan Abu sufyan sudah tidak mempunyai apa apa hubungan. Kami tidak lagi tinggal sebumbung. & kami bukan lagi suami isteri. Andai keluar dari mulut beliau bahawa kami masih suami isteri, saya tak tahu kenapa kerana apa yang pasti dia tahu apa yang berlaku dan setiap perkataan yang di ucap keluar dari mulut beliau.

‘Antara mereka berdua bukanlah urusan saya’

Kedua nya, berhenti bertanyakan pada Hana soal hubungan Abu Sufyan dengan mana mana wanita. Sama ada wanita itu berstatus isteri beliau atau pun tidak, sila terus bertanyakan pada tuan empunya badan. Tolong ya.

Hana yakin, ramai dikalangan followers Hana pernah nampak dengan mata & kepala sendiri. Kalau tidak, tak adalah soalan soalan jerat di tuju pada Hana. Jadi, Hana minta tolong berhenti kaitkan apa apa isu berkaitan mereka dengan Hana. Antara mereka berdua bukanlah urusan saya.

Kenapa, mengapa, bila, bagaimana tentang berakhirnya urusan rumahtangga kami maaf Hana tak akan bercerita. Cukup semua tahu dan harap nya sesetengah pihak berhenti provoke di DM

Apa pun yang terjadi, semoga ada hikmah yang terbaik untuk kita semua. In shaa Allah. Hana yakin ada hikmah buat Hana & anak anak terutamanya. Terima Kasih. & apa pun Hana ingin memohon maaf pada semua dari awal, sehinggalah perkenalan kita pada hari ini. Stay at home & stay safe everyone

Sumber : Hana Azraa

The following two tabs change content below.

SKIP THIS AD ×