berita

Ariana Grande Fail Cerai Selepas Beberapa Bulan Berpisah

September 19th, 2023 | by Hazirah
Kini Trending

Selepas dua tahun berumah tangga, penyanyi,Ariana Grande dan suaminya Dalton Gomez secara rasmi telah memfailkan penceraian beberapa bulan selepas mereka berpisah.

Artikel Berkaitan: Ariana Grande Berhenti Suntik Botox & Tebalkan Bibir

Bercinta dengan Ethan Slater?

Menerusi laporan Mirror UK, peguam Ariana, Laura Wasser dikatakan telah memfailkan penceraian ini pada hari Isnin, dengan alasan perbezaan pendapat dan tidak sehaluan lagi.

Selain itu, beberapa sumber mendakwa bahawa Ariana akan memberikan Dalton sekeping cek dengan jumlah yang tidak didedahkan.

Selepas perpisahannya dengan Dalton, penyanyi ‘Thank U, Next’ itu dikatakan mula bercinta dengan Ethan Slater. Ada khabar angin yang mengatakan bahawa hubungan itu telah bermula sebelum Ariana dan Dalton berpisah.

Kedua-duanya bertemu semasa penggambaran versi filem muzikal Wicked in London, Ethan sebagai Boq dan Ariana sebagai ahli sihir Glinda.

Dalam pada masa yang sama, Ethan juga telah berkahwin tetapi sejak bercintan dengan Ariana, dia telah memfailkan perceraian daripada isterinya Lilly Jay. Mereka dikatakan telah berkahwin pada 2018 dan mempunyai seorang anak lelaki.

Difahamkan, Ethan dan Ariana sepatutnya membawa hubungan mereka ke peringkat seterusnya dan tinggal bersama di New York City menjelang peranan Ethan yang akan datang dalam rancangan Broadway Spamalot.

Sekadar info, Ariana dan Dalton telah berkahwin pada 2021 dalam satu majlis kecil yang hanya dihadiri 20 tetamu.

Sumber: Mirror UK

SKIP THIS AD ×