berita

Bahagia Jalani Kehidupan Berumah Tangga, Isteri Da’i Farhan Terharu Diberi Layanan Macam Bayi

January 25th, 2020 | by Amirul Asraf
Kini Trending

Walaupun kontroversi rumah tangga Da’i Farhan dan isterinya Dr Erin masih lagi hangat diperkatakan di media sosial, namun pendakwah bebas itu kelihatan agak tenang menjalani kehidupan harian bersama isteri tercinta tanpa mempeduli kecaman daripada netizen.

Terbaru menerui Instagram Dr Holisw, dia berkongsi rasa gembira apabila dijaga oleh suami ketika sedang sakit. Menurutnya, suaminya itu seorang yang sangat prihatin selain memiliki sifat romantik. Sweetnya!

Suami jaga 24 jam

Melalui posting tersebut, Dr Erin memberitahu bahawa dia terpaksa di kuarantin kerana tidak sihat. Walaupun keadaannya agak lemah, dia bersyukur kerana ramai orang masih sayangi dirinya. Dia turut memberitahu bahawa dia sangat bersyukur mempunyai suami seperti Da’i Farhan. Ini kerana, suaminya seorang yang sangat sabar dan menjaganya dengan baik sehingga dimanjakan seperti bayi sewaktu dia terlantar sakit. Tambahnya, suaminya itu siap suap makanan.

Percintaan ‘winter sonata

Sebelum ini, Dr Erin turut memuat naik beberapa foto mereka sekeluarga bercuti di Korea. Di samping berkongsi foto, pasangan ini turut berkongsi aktiviti harian mereka seperti menghantar anak ke sekolah, menguruskan perniagaan serta menghadiri beberapa program di media sosial.

Sumber: Dr Holisw

The following two tabs change content below.

Amirul Asraf

Content Champion at Rev Asia Berhad
I became a writer to come as close as possible to the heart of the world.