berita

Beli Coca-Cola & Rebut Peluang Menyaksikan Premier League Live Di England! Seriuslah!?

October 18th, 2019 | by Mastura
Shout Out!

Korang yang minat bola sepak, mesti ada simpan impian nak saksikan Premier League secara live dekat England kan? Yelah, siapa je yang tak nak tengok pasukan kegemaran beraksi atas padang secara dekat? Mestilah nak!

Haa.. Ni kami nak bagitau, Coca-Cola menganjurkan satu special contest untuk peminat tegar Premier League dan hadiah utamanya, korang berpeluang untuk terbang ke England bagi menyaksikan perlawanan Premier League secara langsung. Weyh, serius syok!

Kickstart Your Football Dream bersama Coca-Cola!

Selama ni, korang hanya tengok perlawanan pasukan kegemaran kat rumah atau kedai mamak je kan? Ni kami nak bagitau yang korang boleh rasai sendiri kehangatan sebenar Premier League dengan Kickstart Your Football Dream anjuran Coca-Cola.

Bayangkan dengan beli Coca-Cola je, korang berpeluang untuk tengok sendiri kelincahan Virgil van Dijk ataupun Harry Maguire beraksi di atas padang keramat Anfield, Old Trafford atau Stadium Emirates di England.

Coca-Cola akan memilih 6 orang pemenang bertuah (setiap pemenang akan dapat sepasang tiket), bagi menyaksikan pasukan kegemaran korang berentap di atas padang. Wow! Macam mana nak menang ni? Haa.. Ikut je langkah mudah ni :

Selain hadiah utama, korang juga boleh menang hadiah eksklusif yang lain daripada Coca-Cola seperti beg sukan edisi khas, jersi sukan edisi khas dan banyak lagi hadiah menarik. Kalau nak tau lebih lanjut, korang boleh klik je dekat sini.

Saksikan perlawanan epik Liverpool vs MU bersama legenda bola sepak Premier League!

Kejap! Ada lagi kejutan yang Coca-Cola nak bagi dekat korang. Bagi peminat bola sepak kat luar sana tu, jangan lepaskan peluang korang untuk join Football Fiesta hujung minggu ni, anjuran Coca-Cola dan Astro sebab ada banyak aktiviti best menanti korang tau!

Tempat: Kawasan lapang MyTown Cheras

Tarikh & Masa:

19 Oktober 2019 (10 pagi – 10 malam)

20 Oktober 2019 (10 pagi – 2 pagi, 21 Oktober 2019)

Acara kemuncak untuk Football Fiesta ni semestinya kemunculan 2 pemain legenda Premier League daripada pasukan Liverpool dan Manchester United untuk sesi Meet and Greet bersama peminat Premier League, iaitu Vladimir Smicer dan Mikael Silvestre pada 20 Oktober 2019, jam 8.00 malam. Save the date okay guys!

Pastikan malam tu korang stay sampai habis untuk sama-sama menyaksikan perlawanan epik di antara Liverpool dan Manchester United yang akan berlangsung pada 11.30 malam. Tengok ramai-ramai ni, gerenti lagi meriah punya!

Siapa bakal juara Premier League tahun ni? Jom saksikan bersama Coca-Cola!

Adakah juara Premier League bakal menjadi milik Liverpool atau kekal menjadi milik Manchester City? Sama-sama kita nantikan.

Peminat Premier League kat luar sana, jangan lepaskan peluang untuk merebut hadiah utama menyaksikan pasukan favorite korang berentap bagi merebut gelaran juara Premier League di England hanya dengan beli Coca-Cola je.

Nak tau lebih lanjut tentang contest ni dan macam mana cara korang boleh menang? Layari je laman web rasmi Coca-ColaJumpa korang kat England!

The following two tabs change content below.