berita

BFF Dengan Jerawat? Parut Taknak Hilang? Hiruscar, Berkesan Menyembuhkan Jerawat Dalam 2 Hari!

April 19th, 2019 | by Bieha
Kini Trending

Admin yakin, satu perkara yang orang paling annoyed dan risau adalah apabila miss J ataupun jerawat naik dekat muka kita. Betul tak? Tak kisahlah jerawat pasir ke jerawat batu ke, tetap jerawat ni jadi musuh nombor 1 kita!

Raya pun dah semakin dekat, tapi jerawat pulak tengah berkampung dekat muka ni. Dah lah parut jerawat haritu pun tak hilang lagi. Aduhh..baru nak vogue sikit time raya. Macam mana nak pergi beraya kat rumah crush kalau muka tak flawless. 

Haa..meh kami kongsikan penyelesaian kepada masalah korang tu. Nak tahu tak?

“Bila selfie, mesti kena pakai filter effect sebab malu dengan kulit sendiri”

Haa..time pagi raya mestilah nak upload gambar kat media sosial kan. Barulah orang boleh tengok OOTD dan puji baju raya korang yang meletop tu! Eh, baju dah meletop dah, tapi bila selfie, kena pakai filter effect lah pulak! Ni semua jerawat punya pasal la ni. Ishh..

Sedihnya bila muka ada masalah jerawat ni, cover dengan make-up pun kadang-kadang masih nampak parut. Tu yang tak konfiden nak upload selfie sendiri.

Sebab tulah pentingnya untuk korang tahu tentang cara untuk menjaga kesihatan dan kebersihan kulit muka serta keberkesanan sesuatu produk yang kita pakai. Janganlah main hentam je beli sebab terikut-terikut dengan orang. Tak pasal-pasal kulit muka korang jadi lagi teruk dan rosak!

Haa..masa nilah Hiruscar Anti-Acne, Hiruscar Anti-Acne Spot Cover Fluid dan Hiruscar® Post Acne datang sebagai penyelamat kulit korang!

Bukan setakat jerawat, parut jerawat pun boleh hilang tau!

Selalunya bila cakap pasal produk anti-jerawat, orang akan kaitkan dengan kesannya yang akan mengeringkan kulit, tapi dengan kandungan mucopolysaccharide polysulphate (MPS) yang terdapat di dalam Hiruscar Anti-Acne dan Hiruscar® Post Acne, kulit korang akan kekal lembab dan hidrat serta tidak menggelupas.

Jangan risau..Hiruscar Anti-Acne ni terbukti berkesan untuk menangani pelbagai keadaan jerawat seperti blackheads, whiteheads, papules dan pustules. Selain itu, ia juga dirumus khas untuk membantu mengawal rembesan sebum, mengurangkan bakteria, menghilangkan sel kulit mati, mengimbangi kelembapan kulit dan mengurangkan pertumbuhan jerawat baru.

Korang yang selalu make-up tu, mesti risau pasal concealer yang korang pakai tu akan memburukkan keadaan jerawat kan? Haa..ni ada satu lagi produk best iaitu Hiruscar Anti-Acne Spot Cover Fluid. Ia bukan saja boleh menyembunyikan jerawat atau parut jerawat tu, tapi dalam masa yang sama turut merawat!

Lagi best, ia dirumus dengan formulasi unik yang berfungsi sebagai pelindung matahari dan bebas dari paraben, minyak petroleum dan pewangi.

Jerawat memang dah jadi satu masalah, tapi satu lagi masalah besar ialah parut jerawat! Siapa yang gatal tangan suka picit jerawat tu, mesti akan tinggalkan kesan parut gelap. Susah dan lama pulak tu nak hilang! Kadang-kadang, sampai kena pakai make-up tebal!

Alaa..tak payah runsing-runsing, korang boleh guna Hiruscar® Post Acne! Kalau korang nak tahu, Hiruscar® Post Acne ni adalah produk pertama di Malaysia yang merawat kesan selepas jerawat serta gel anti-bakteria tanpa alkohol yang membantu menghalang pertumbuhan jerawat baru. Dah lah senang nak apply, tak melekit dan pantas menyerap ke dalam kulit.

Yang paling penting, produk Hiruscar ni dah pun diuji secara klinikal dan ternyata selamat untuk digunakan! Lepas ni muka pun dah bebas jerawat serta berseri-seri, dah tak segan dan rasa konfiden nak post gambar raya korang. Confirm dapat beratus-ratus likes! Hehe..

Apa tunggu lagi korang, sempat lagi nak flawless time raya nanti. Senang je nak dapatkan produk Hiruscar ni, korang pergi je mana-mana Watsons yang berdekatan atau klik je sini untuk beli secara online.

Kalau korang nak tahu lebih lanjut tentang sebarang update mengenai produk dari Hiruscar, korang boleh layari website Hiruscar ataupun ke laman Facebook mereka.