berita

Buntu Nak Buat Persiapan Raya Dan Tunaikan Permintaan Tersayang? Jangan Risau Kami Tau Cara Nak Ceriakan Semua!

May 3rd, 2019 | by Mastura
Shout Out!

Ish.. Si Gayah dah beli tv baru untuk raya nanti.Tak boleh jadi aku nak minta anak aku belikan barang letrik baru untuk aku juga.

Siapa perangai macam ni? Tak boleh tengok orang lain lebih sikit mesti jealous. Lagilah raya dah dekat ni, teringin juga nak pakai barangan elektrik baru, nak ada televisyen baru atau kalau dapat oven baru pon best juga senang nak buat kuih raya.

Tapi nak beli pula sendiri pula, hmm… Bukan sikit nak pakai duit. Ha… Tak perlu risau kami ada solusi untuk korang.

Senheng tawar pelan ansuran mudah. Seronoklah nak shopping

Zaman sekarang kalau takde kelengkapan elektrik kat rumah rasa macam tak lengkap pula kehidupan seharian. Yelah, nak basuh baju kena guna mesin basuh, nak sapu sampah guna vacuum, nak hiburan pula televisyen dan smartphone kan ada. Tapi bila tengok harga barangan elektronik ni, risau pula mampu ke tak nak bayar.

Haa.. Korang tak perlu bimbang sebenarnya, sebab Senheng kan ada. Kalau korang nak tau Senheng ada AEON Credit yang menawarkan pelan ansuran bulanan dengan kadar faedah serendah 0% tau.

Bukan itu saja, kalau korang berbelanja menggunakan skim ansuran mudah bayaran AEON Credit, korang juga boleh dapat ekstra rebat EZ Kredit sehingga 30%. Pergh! Untung giler kalau korang berbelanja dekat Senheng. Bukan je boleh bayar secara ansuran malah siap dapat rebat lagi!

Takde masa nak shoppingSenheng Click & Pick kan ada!

Sibuk kerja sampai takda masa nak shopping? Korang tau tak, Senheng ada laman web yang memudahkan urusan korang nak membeli-belah. Semuanya di hujung jari je! Korang hanya perlu click kemudian pick barangan yang korang nak. Mudah kan?

Lepas dah pilih barang yang korang nak dekat laman web, korang boleh tentukan lokasi untuk pick up barangan tu. Senheng ada lebih 100 lokasi di seluruh negara. So, korang bolehlah pilih cawangan Senheng yang terdekat dengan korang sebagai pick up point. Kan dah jimat masa!

Senheng tawar free delivery. Senanglah nak surprise mak ayah kat kampung!

Nak belikan mak ayah perkakasan eletrik tapi kat kampung takde kedai elektrik. Kalau ada pon jauh kat pekan. Hmm.. Nak buat macam mana ya?

Jangan pening-pening korang beli jelah kat Senheng. Kalau korang beli perkakasan elektrik ataupun gadget daripada Senheng bernilai RM 500 ke atas, korang boleh dapat free delivery dan juga menikmati percuma tambahan satu tahun jaminan tau. Wow, bestnya!

Jom shopping kat Senheng raya ni. Confirm berbaloi-baloi!

Haa.. Memang untung la kalau shopping kat Senheng ni sebab ada pelan ansuran, rebat EZ Credit sehingga 30%, siap boleh click & pick je bila nak shopping! Paling best mestilah boleh dapat free delivery.

Kalau korang nak tau, Senheng turut mempunyai aplikasi Senheng. Menerusi aplikasi ni, korang akan mendapat makluman tentang promosi terbaru khas untuk ahli PlusOne, e-resit, jaminan produk yang telah dibeli dan juga memaparkan points rebat EZ Kredit dan juga points PlusOne yang dipungut, points tu nanti korang boleh gunakan dalam pembelian seterusnya.

Lagilah nak dekat raya ni, banyak preparation nak kena buat, dengan Senheng persiapan raya korang pasti jadi lebih mudah. So, berbelanjalah di Senheng. Nak lagi mudah korang serbu laman web Senheng, click je barangan elektronik yang korang nak beli. Dapatlah bergaya sakan dengan barangan baru raya nanti!