berita

‘But I Think, This Is It’ – Nabila Razali Bakal Berhenti Menyanyi?

March 18th, 2021 | by Amirul Asraf
Kini Trending

Persembahan penyanyi, Nabila Razali yang menyanyikan lagu Peluang Kedua di pentas Anugerah Juara Lagu ke-35 (AJL35) terus hangat diperkatakan walaupun dia telah membuat permohonan maaf.

Artikel berkaitan: ‘Saya Dah Cuba Buat Yang Terbaik, Maaf’ – Nabila Razali

Artikel berkaitan:2 Kali ‘Terbabas’, Nyanyian Nabila Razali Di AJL35 Paling Teruk?

Terbaru, netizen mendakwa Nabila bakal meninggalkan industri nyanyian selepas menerima pelbagai kritikan negatif. Betul ke?

This is it

Di Instagram Story, Nabila memberi ucapan terima kasih kepada semua yang sentiasa menyokong dan menunjukkan rasa sayang terhadapnya. Namun begitu, ayat selepas ucapan terima kasih menimbulkan 1001 persoalan buat peminat Nabila.

Terima kasih semua atas keprihatinan dan sokongan. Tapi saya rasa, cukuplah.

Walaupun tidak dijelaskan dengan lebih lanjut mengenai status tersebut, ramai beranggapan pelantun suara ‘Peluang Kedua’ itu bakal meninggalkan industri nyanyian.

Sebelum ini, ramai rakan artis dan kelab peminat Nabila memberikan kata-kata positif buat dirinya. Antaranya Neelofa, Siti Sarah dan Datin Alyah. Menurut mereka, Nabila telah melakukan yang terbaik dan persembahan malam itu merupakan hadiah yang sangat ikhlas daripada Nabila buat semua yang menonton acara berprestij tersebut.

Sumber: Nabila Razali

The following two tabs change content below.

Amirul Asraf

Content Champion at Rev Asia Berhad
I became a writer to come as close as possible to the heart of the world.

SKIP THIS AD ×