berita

Dapat Sehingga RM400 Cashback Bila Korang Beli Kamera Canon Raya Ni!Korang Taknak Ke?Jimat Banyak Ni!

May 18th, 2018 | by Azyanshor
Kini Trending

Time raya, memang tak sah kalau tak amik gambar dan video kan? Yelah, time tu je nak jumpa semua orang. Kalau boleh,setiap detik korang nak rakam sebab taknak terlepas moment indah tu semua.
Tapi masalahnya, kalau guna phone, bateri cepat habis. Lepas tu, nak kena transfer pulakLecehnya!

Apa kata raya ni, korang rakam detik-detik indah raya korang dengan kamera pulak. Gambar sharp, video pun tak pecah tau! Tak tahu nak pilih camera mana? Tengok list kat bawah ni!

Beli kamera, dapat duit! Kamera apa tu?

Betul tu, korang berpeluang untuk dapatkan wang tunai bernilai RM100 hingga RM400 bila korang beli kamera-kamera yang tersenarai ni! Ada lebih 10 kamera yang korang boleh beli dan dapat cashback ni tau.

Korang kena pergi kedai Canon untuk tahu yang mana yang ada promo. Antaranya ada dalam list ni. Pilihlah elok-elok okay!

Kebanyakan kamera dari Canon ni memang berdefinisi tinggi! Ada yang compact dan ada  juga DSLR untuk korang pilih. Antara kamera DSLR yang korang boleh pilih adalah:

EOS 750D

  • High-performance 19-point All Cross AF
  • High megapixel resolution 24.2 megapixels CMOS sensor
  • ISO 12800 (boleh dinaikkan sehingga 25600), high ISO speed, tiada noise dan dapat gambar yang berkualiti tinggi walaupun ditempat yang gelap.
  • Bersesuaian untuk: Pengguna baru dan amatur
  • Beli online di Canon Official Store [Klik sini]

EOS 800D

  • Dual Pixel CMOS AF.
  • 45-point all cross-sistem type AF
  • Colour Detection AF yang boleh menganalisa skin tone korang, fungsi pengecaman muka yang gempak dan sesuai untuk gambar jenis potrait.
  • Shooting speed yang laju sehingga 6fps
  • 2 megapixel APS-C CMOS sensor, DIGIC 7, ISO 100-25600 (boleh dinaikkan sehingga 51200)
  • Bersesuaian untuk: Amatur, videographer
  • Beli online di Canon Official Store[Klik sini]

EOS 77D

  • Fungsi rakaman video: HDR, time-lapse movie, Full HD 60p recording
  • High megapixel resolution 24.2 megapixels CMOS sensor, DIGIC 7
  • 45-points all cross-type AF system, up to 6.0 frame per seconds continuous shooting speed
  • ISO 100-25600 (boleh dinaikkan sehingga 51200). Gambar berkualiti tinggi walaupun di tempat yang gelap.
  • Bersesuaian untuk: Amatur, videographer
  • Beli online di Canon Official Store[Klik sini]

Bukan tu je, korang juga berpeluang untuk dapat instant cashbackbeg kamera, dan 16GB SD card pada setiap pembelian kamera EOS dari 1 April hingga 30 Jun 2018!

Mudah je kan? jadi, jangan lepaskan peluang hebat ni! Kalau nak tahu dengan lebih lanjut korang boleh follow Facebook Canon Malaysia ni.
Kempen ‘Jom Meriah Bersama Canon’ ni sure buat raya korang lebih bermakna dan segala memori dapat diabadikan dengan rakaman video dan gambar berkualiti tinggi. Selamat Hari Raya dari Canon!

 

 

The following two tabs change content below.