berita

Diinspirasikan Oleh Kosmo & Galaksi, ICE cosmos Tampil Menawan Bertatahkan Swarovski. Cantik Wey!

December 26th, 2018 | by Intan Mahsuri
Kini Trendy

Ni bukan click bait ye korang, sebaliknya ianya mengenai koleksi jam tangan terbaru hasil kerjasama ICE-WATCH bersama Swarovski iaitu ICE cosmos! Dengar nama pun dah excited betul tak?

Hadir dalam 2 saiz iaitu 34mm dan 40 mm, ICE cosmos menawarkan pilihan yang 8 rekaan sesuai dengan citarasa terkini.

3 sebab ICE cosmos akan buat mulut korang ternganga!

ICE cosmos, ICE-WATCH

Bertemakan galaksi yang berkerdipan, ini sebab kenapa korang tak boleh lepaskan peluang untuk saksikan sendiri kecantikan dan kilauan ICE cosmos yang rare dan cantik seindah galaksi!

ICE cosmos, ICE-WATCH

  • Tahan lasak! Water Resistence up to 100 meter!

Bagi korang yang gemar melakukan aktiviti air contohnya snorkeling, surfing dan jet ski, ICE cosmos memang ngam sangat untuk korang. Bukan je tahan lasak, ICE cosmos juga tahan pressure sehingga 10 ATM bersamaan dengan 100 meter ke dalam air. Awesome kan?

  • Direka dengan silikon khas! Mudah dibersihkan! Tak berbau…

ICE cosmos direka menggunakan silikon. Bayangkan tali jam tangan anda begitu lembut tapi tahan kotor dan calar. Kalau kotor pun, hanya bersihkan dengan kain atau tisu bersih je. Tak ke best tu?

  • Kombinasi warna terbaik dengan kristal Swarovski!

Lebih menarik lagi, ICE cosmos didatangkan dalam 4 warna iaitu Putih, Pink, Hitam dan Blue Navy. Memang menawan habis! Selain tu, rekaan bahagian dalam ICE cosmos dihiasi kristal swarovski pelbagai warna jelas mengambarkan keindahan galaksi kita.

Koleksi ICE cosmos kali ni memang sesuai sangat dijadikan sebagai hadiah buat insan tersayang sempena tahun baru atau sebagai tanda penghargaan untuk susah payah diorang bertahan dengan korang selama ni.

Ha! Sebab tu la korang kena dapatkan, ICE cosmos dekat outlet ICE-WATCH yang berdekatan. Kalau korang nak tahu lebih detail lagi, klik link di bawah ye!

Website: ICE-WATCH Malaysia

Facebook: ICE-WATCH Malaysia

Instagram: icewatch_my